Antwerp vs Anderlecht – Ponturi Jupiler League

Antwerp vs Anderlecht - Ponturi Jupiler League
Antwerp vs Anderlecht – Ponturi Jupiler League – Sursa foto: Facebook

Antwerp vs Anderlecht – Ponturi Jupiler League. Antwerp si Anderlecht isi disputa duminica, 4 august 2024, incepand cu ora 14:30, pe “Bosuilstadion”, meciul cu numarul 2 din actuala editie de Jupiler League.

Antwerp vs Anderlecht

Meciul zilei din Belgia nu are o favorita certa, cei de la Betano oferindu-le celor doua cote apropiate la victorie, 2.62, repsectiv 2.60 formatiei vizitatoare.

Prezentare cote Betano – Antwerp vs Anderlecht

Antwerp vs Anderlecht - Ponturi Jupiler League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Antwerp

“The great old” au inceput stagiunea cu dreptul dupa ce in prima etapa au reusit sa iasa invingatori din deplasarea pe care au avut-o de disputat la Charleroi, acolo unde au castigat unui gol marcat foarte rapid, in minutul 10 de catre Vicent Jenssen.

Asadar, un inceput foarte bun de sezon si pentru noul antrenor al echipei, Jonas De Roeck care a semnat pe 1 iulie 2024 un contract vabil pana in vara anului 2026. Tehnicianul belgian le-a mai pregatit in trecut la nivelul primei ligi pe Westerlo si Sint-Truiden.

Campioana din urma cu doua sezoane are si in actuala editie de campionat ca principal obiectiv accederea in play-off, acolo unde au fost prezenti si in stagiunea anterioara, insa unde au aratat o forma destul de slaba si au incheiat doar pe pozitia a sasea.

  • Echipa probabila: Lammens; Bataille, Alderweireld, Van Den Bosch, Costa; Odoi, Doumbia; Chery, Ekkelenkamp, Balikwisha; Janssen

Anderlecht

Gruparea din Bruxelles a avut de tras serios pentru a obtine toate cele 3 puncte in partida jucata acasa cu St-Truiden in prima etapa. Totusi, victoria a fost asigurata in cele din urma de golul marcat de Mario Stroeykens din minutul 90+2 al intalnirii.

De remarcat bineinteles si inspiratia lui Brian Riemer care l-a introdus pe atacantul in varsta de 19 ani abia in minutul minutul 77. La cum a decurs jocul, “les mauves et blanc” ar fi meritat o victorie mai clara, insa s-a simtit faptul ca a fost abia prima partida a sezonului.

O exprimare mult mai clara din punct de vedere ofensiv a avut echipa din capitala Belgiei in cele 6 meciuri amicale pe care le-a disputat si in care au marcat nu mai putin de 18 goluri. Si rezultatele au fost pe masura, 5 triumfuri si un esec cu 2-1 in fata celor de la Braga.

  • Echipa probabila: Coosemans; Sardella, N’Diaye, Vertonghen, Ashimeru; Leoni, Rits, Verschaeren; Dreyer, Angulo, Dolberg

Antwerp vs Anderlecht

Se anunta un duel destul de echilibrat intre cele doua formatii ce isi propun castigarea titlului si in acest sezon. Ambele au inceput cu dreptul noul sezon, insa fara a impresiona din punct de vedere al jocului. Ma astept la o prima repriza de tatonare, drept pentru care cred ca pronosticul de “pauza sau final X” are sanse bune de reusita, iar cota este una ce merita atentia noastra, 1.70.

Pauza sau Final X @ 1.70

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite