Rosenborg vs Tromso – Ponturi pariuri Eliteserien

Rosenborg vs Tromso - Ponturi pariuri Eliteserien
Rosenborg vs Tromso – Ponturi pariuri Eliteserien – Sursa foto: Facebook

Rosenborg vs Tromso – Ponturi pariuri Eliteserien. Partida dintre Rosenborg si Tromso din etapa cu numarul 17 a primei ligi norvegiene de fotbal este programata sa se dispute duminica, 4 august 2024, de la ora 20:15, pe “Lerkendal Stadion”.

Rosenborg vs Tromso

Precedentele 8 confruntari directe oficiale s-au incheiat in cel putin 3 goluri, iar astazi la acest pronostic primim o cota de 1.75 din partea caselor de pariuri online.

Prezentare cote Betano – Rosenborg vs Tromso

Rosenborg vs Tromso - Ponturi pariuri Eliteserien
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Rosenborg

“Troilongan” au inceput excelent partida de runda trecuta consumata pe terenul nou-promovatei Fredrikstad, acolo unde in minutul 3 reusea sa deschida scorul prin Jesper Reitan-Sunde. Bucuria lor nu a durat mult pentru ca pana in pauza, adversari au reusit sa intoarca tabela in favoarea lor. In partea a doua au izbutit o evolutie ceva mai buna si au reusit sa si stabileasca scorul final in cele din urma 2-2.

Pe teren propriu, formatia lui Alfred Johansson este una dintre cele mai performante din Norvegia la ora actuala, ocupand un loc 5 intr-un clasament al punctelor acumulate acasa. Inaintea acestei partide au 3 meciuri la rand fara esec in fata propriilor suporteri, iar in doua dintre ele au iesit invingatori cu acelasi scor 2-1.

Situatia lor din clasament nu este una dramatica, insa avand in vedere ca este o echipa cu pretentii in Norvegia, locul 11 pe care il ocupa acum, cu 18 puncte, nu cred ca ii multumeste. Remarcam faptul ca detin a treia cea mai slaba defensiva din campionat, cu nu mai putin de 29 de goluri incasate.

  • Echipa probabila: Tangvik; Reitan, Konradsen, Nemcik, Jenssen; Tagseth, Selnaes, Nypan; Broholm, Reitan-Sunde, Saeter

Tromso

Formatia pregatita de duo-ul Jorgen Vik& Gard Holme a inceput luna august cum nu se poate mai bine, cu o victorie in returul din turul 2 preliminar UEFA Conference League, scor 1-0 impotriva finlandezilor de la KuPS, succes care le-a asigurat si prezenta in urmatoarea faza a competitiei.

“Gutan” s-au prezentat foarte bine si in ultiele doua meciuri de campionat, atunci cand au reusit de fiecare data sa isi pastreze poarta intacta. A fost mai intai victoria de la Drammen, 0-1 cu Stromsgodset, iar weekendul trecut au facut 0-0 acasa in compania lui Kristiansund.

Daca anul trecut reuseau sa incheie pe podium, in aceasta editie lucrurile nu se prezinta la fel de bine, aflandu-se doar pe locul 10, insa lucrurile se mai pot schimba, avand in vedere ca mai sunt multe puncte puse in joc. Detin un golaveraj negativ la ora actuala, -6, avand doar 18 reusite si 24 de goluri incasate.

  • Echipa probabila: Haugaard; Barry, Guddal, Skjaervik; Paintsil, Winter, Hjerto-Dahl, Antonsen, Norheim; Romsaas, Nordas

Rosenborg vs Tromso

Rosenborg vs Tromso.Avem motive serioase sa credem ca vom vedea un meci spectaculos la Trondheim, aici unde ma astept ca ambele echipe sa contribuie pe tabela de marcaj asa cum s-a intamplat in majoritatea confruntarilor directe consumate in ultima perioada intre cele doua adversare de astazi. Fara a ma mai lungi foarte mult, consider pronosticul de “GG sau 3+” a avea sanse extrem de mari de reusita.

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.44

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite