Fredrikstad vs KFUM Oslo – Bet Builder Cota 2

Fredrikstad vs KFUM Oslo - Bet Builder Cota 2
Fredrikstad vs KFUM Oslo – Bet Builder Cota 2 – Sursa foto: Facebook

Fredrikstad vs KFUM Oslo – Bet Builder Cota 2. Duminica, 4 august 2024, incepand cu ora 18:00, pe “Fredrikstad Stadion”, echipa locala Fredrikstad se intalneste cu KFUM Oslo in runda cu numarul 17 a primei ligi norvegiene de fotbal.

Fredrikstad vs KFUM Oslo

Formatia gazda este cotata cu 2.00 de catre casele de pariuri online pentru a se impune astazi, in timp ce un succes al celelaltei nou-promovate ne-ar aduce un profit de 3.55 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Fredrikstad vs KFUM Oslo

Fredrikstad vs KFUM Oslo - Bet Builder Cota 2
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Fredrikstad

“Rødbuksene” au primit in runda anterioara vizita mult mai titrate echipe din Trondheim, Rosenborg in compania carora au avut o evolutie buna, in special in prima repriza la finalul careia au si condus cu 2-1, insa in cele din urma tabela a indicat la final scorul de 2-2.

Trupa pregatita de Andreas Hagen a avut rezultate foarte bune pe teren propriu in tot decursul acestui sezon. Daca aruncam o privire pe cele 7 jocuri ale lor disputate in fata propriilor suporteri remarcam faptul ca au obtinut doua victorii, 4 rezultate de egalitate, si singura care a reusit sa ii invinga a fost campioana en-titre si liderul actual, Bodo/Glimt.

Locul pe care il ocupa in acest moment, 5, este unul mai mult decat onorabil avand in vedere statutul pe care il au. Nu mai putin de 27 de puncte au acumulat pana acum, doar cu unul mai putin decat Molde, formatia ce ocupa ultimul loc ce asigura prezenta in urmatoarea editie de cupe europene.

  • Echipa probabila: Fischer; Skaret, Kvile, Nielsen; Rafn, Metcalfe, Magnusson, Molde; Sorlokk, Bjorlo, Traore

KFUM Oslo

Aflata la debutul pe prima scena a fotbalului norvegian, echipa din capitala Norvegiei face de asemenea o stagiunea excelenta si se pozitioneaza in acest moment doar un loc mai jos fata de adversari de astazi, cu un total de 22 de puncte stranse.

Baietii lui Johannes Mosegaard au dat piept weekendul trecut cu liderul la zi din Eliteserien, Bodo/Glimt. Desi porneau clar cu sansa a doua, au facut fata cu brio acestei partide pe care a si condus-o la un moment dat, insa cred ca rezultatul de 1-1 obtinut este unul mai mult decat decent pentru ei.

Nou-promovata a stralucit in ultima deplasare, cea consumata la Molde, unde si acolo erau considerati outsideri, insa si-au surprins adversari cu un joc foarte bun care le-a adus si victoria in cele din urma, cu un spectaculos 2-3. Inaintea acestei deplasari au 3 meciuri la rand fara esec, din care doua au fost victorii.

  • Echipa probabila: Odegaard; M Njie, A Aleesami, H Aleesami; Hoseth, Hestnes, Rasch, Haltvik, Svindland, Ndiaye

Fredrikstad vs KFUM Oslo

Daca am arunca o privire pe clasament ar fi greu de crezut ca cele doua formatii au statut de nou-promovate. Ma astept la o evolutie buna din partea ambelor tabere care vin dupa rezultate foarte bune si avem premisele clare ca vom vedea un meci pe cinste. Am ales sa joc un “bet-builder” aici intr-o cota de peste 2 ce are sanse foarte bune de reusita.

Fredrikstad vs KFUM Oslo - Bet Builder Cota 2

Fredrikstad vs KFUM Oslo

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite