Corvinul vs Astana – Ponturi Pariuri Conference League

Corvinul vs Astana – Ponturi Pariuri Conference League / sursă foto Facebook

Corvinul vs Astana va avea loc pe data de 8 august 2024, de la ora 21:00. Duelul contează pentru manșa tur a turului 3 preliminar Conference League. Gruparea din Liga a 2-a a României și-a încheiat recent parcursul în Europa League, însă mai are garantate minim 2 meciuri europene!

Înfruntarea nu va avea loc la Hunedoara, ci la Sibiu – pe Stadionul Municipal al celor de la Hermannstadt. Surprinzător, evoluțiile solide ale alb-albaștrilor din această vară au determinat casele de pariuri online din România să le acorde prima șansă celor de la Corvinul.

Cote pariuri Corvinul – Astana

  • Corvinul Hunedoara – 2.40 – 2.45
  • Egalitate – 3.30 – 3.45
  • Astana – 2.60 – 2.75
100% BONUS la depunere 500 RON

Corvinul evolueaza momentan doar in Europa

În mod normal, Corvinul Hunedoara trebuia să debuteze în noul sezon al Ligii a 2-a, pe teren propriu – cu Șelimbăr. Mai mult decât atât, între cele două partide cu Astana, alb-albaștrii urmau să se deplaseze la Unirea Ungheni. Pare un scenariu SF – ca o echipă ce este la 4 meciuri distanță de grupele europene să aibă partide cu Unirea Ungheni, CS Afumați sau Șelimbăr.

Acest lucru se întâmplă deoarece Corvinul Hunedoara nu a avut drept de a promova stagiunea precedentă. Federația a decis însă să susțină fotbalul românesc, astfel că a amânat cele două meciuri de campionat ale hunedorenilor – pentru ca aceștia să poată pregăti în liniște duelurile cu Astana.

Corvinul și-a început frumoasa aventură europeană în turul 1 preliminar Europa League, contra celor de la Paks. Reprezentanta României s-a impus în deplasare cu scorul de 4-0, iar apoi a pierdut returul de acasă cu scorul de 0-2 și și-a asigurat calificarea.

Cu Rijeka, hunedorenii au fost foarte aproape de o surpriză. După o remiză albă în tur, aceștia au cedat cu scorul de 1-0 în Croația. Sergiu Buș a irosit șansa de a trimite meciul în prelungiri, cu penalty-ul ratat în minutul 76!

  • Echipa probabilă Corvinul Hunedoara: Lefter – Neacsa, Lica, Manolache, Velisar – Roger, Hredzac, Ubbink – Lupu, Buș, Pirvulescu

✅ Pariază pe Corvinul vs Astana cu 500 RON BONUS! Doar APASĂ AICI și înregistrează-te, iar apoi finalizează procesul de verificare KYC. Prima depunere va fi dublată de către operatorul online! ✅

De partea cealalta, FC Astana are doar două meciuri europene la activ, în această vară. Gruparea din Kazakhstan s-a duelat cu reprezentanta Republicii Moldove, Milsami. În tur, cele două formații au terminat la egalitate – scor 1-0.

Apoi, Astana s-a impus acasă cu scorul de 1-0, grație reușitei lui Tomasov din minutul 49. Echipa a avut o misiune facilă în ultima jumătate de oră, deoarece Ndon a văzut cartonașul roșu în minutul 55 și i-a lăsat pe moldoveni în inferioritate numerică.

  • Echipa probabilă Astana: Condric – Amanovic, Marochkin, Kazukolovas – Vorogovskiy, Gripshi, Ebong, Bartolec – Camara, Geoffrey, Tomasov

Ponturi pariuri Corvinul vs Astana

Ceea ce părea un vis imposibil, începe să se contureze din ce în ce mai mult pentru Corvinul. Gruparea din Hunedoara poate da o uriașă lovitură financiară și este la doar două meciuri distanță de play-off-ul Conference League. Cu siguranță din acest moment intervine presiunea, astfel că manșa tur cred că va fi una foarte echilibrată.

Alb-albaștrii au putut lua contact cu fotbalul mare în Croația, acolo unde cu puțină inspirație puteau forța calificarea în turul 3 preliminar Europa League. De partea cealaltă, Astana nu este o formație spectaculoasă. Fotbalul din Kazakhstan este unul modest, iar oaspeții de astăzi au avut mari probleme cu Milsami în tur.

Am aruncat o privire peste cotele oferite de către cei de la Betano și am decis să mizez pe un pronostic pe goluri la Corvinul vs Astana:

sub 2.5 goluri @ 1.80

Ce părere ai despre aceste cote pariuri și ponturi pariuri Corvinul vs Astana?

PARIAZĂ PE CORVINUL CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite