Schalke vs Braunschweig – Ponturi Pariuri Zweite Bundesliga

Schalke vs Braunschweig
Schalke vs Braunschweig (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Schalke vs Branschweig este una programată să se joace sâmbătă, în data de 3 august, de la ora 21:30, aceasta contând pentru prima etapă din cadrul eșalonului al doilea al fotbalului german, urmând să se dispute pe Veltins Arena.

Schalke vs Braunschweig – Cote Unibet

Schalke vs Braunschweig – Cote Unibet

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă în această confruntare, primind o cotă de 1.75 la Unibet. De partea cealaltă, pentru o victorie a oaspeților avem o cotă de 4.70 la aceeași agenție online.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Schalke vs Braunschweig

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Schalke

Din punct de vedere al valorii, este peste nivelul adversarei sale, cel puțin dacă ținem cont de informațiile oferite de site-urile de specialitate. De asemenea, beneficiază și de avantajul propriului teren, acolo unde suporterii au de fiecare dată un rol extrem de important.

“Minerii” visează la revenirea în Bundesliga, însă, după cum merg lucrurile, este posibil să mai aibă de așteptat. În sezonul anterior, aceștia au încheiat în zona de mijloc a clasamentului din eșalonul secund, pe locul al zecelea, cu 43 de puncte, la nu mai puțin de 20 de puncte de locul al treilea, care a dus la barajul pentru promovare.

Cei de la Schalke au fost extrem de ocupați în pre-sezon, având în vedere faptul că au disputat nu mai puțin de opt partide amicale, în care nu au avut însă rezultate grozave. Aceștia au reușit doar trei victorii, impunându-se cu echipe modeste, trecând de SSVg Velbert, Meppen și Verl.

Braunschweig

Este una dintre echipele de pluton angrenate în eșalonul al doilea al fotbalului german, care nu dispune de un lot suficient de puternic încât să își permită să emită pretenții la promovarea în Bundesliga, principalul său obiectiv fiind evitarea retrogradării.

În stagiunea precedentă, oaspeții acestei înfruntări au avut un parcurs dezastruos, terminând în partea de jos a clasamentului, pe un modest loc 15, la doar șase lungimi de locul 16, cel care a dus la barajul pentru salvarea de la retrogradare.

Cei de la Eintracht Braunschweig au avut și ei mult de lucru în pauza competițională, jucând nu mai puțin de zece partide de pregătire. În acest interval nu au suferit decât un singur eșec, reușind însă opt victorii, întâlnind ce-i drept adversare modeste în general.

Ponturi Schalke vs Braunschweig

Schalke este favorită, iar noi avem mari pretenții de la aceasta, mai ales că joacă acasă, unde fanii vor avea un rol important, mai ales că aceștia au epuizat deja numărul de abonamente disponibile. Așadar, noi vom merge cu încredere pe mâna echipei gazdă, care este mai valoroasă, de aceea pariem în consecință, la o cotă de 1.75 oferită de Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.75

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite