Sporting vs FC Porto – Ponturi Supercupa Portugaliei

Sporting vs FC Porto - Ponturi Supercupa Portugaliei
Sporting vs FC Porto – Ponturi Supercupa Portugaliei – Sursa foto: Facebook

Sporting vs FC Porto – Ponturi Supercupa Portugaliei. Editia a 46 a a Supercupei Portugaliei se va consuma intre Sporting si FC Porto. Super-duelul va avea loc sambata, 3 august 2024, cu incepere de la ora 22:15, pe “Estadio Municipal de Aveiro”.

Sporting vs FC Porto

Campioana en-titre a Portugaliei este favorita la castigarea trofeului, avand o cota de 1.65 din partea caselor de pariuri online, in timp ce “dragonii” primesc 2.25 in momentul de fata.

Prezentare cote Betano – Sporting vs FC Porto

Sporting vs FC Porto - Ponturi Supercupa Portugaliei
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Sporting

Trupa pregatita de Ruben Amorim vine dupa un sezon excelent pe care l-au incheiat cu un nou titlu in palmares, al douazecelea din palmares. Un titlu absolut meritat, avand in vedere ca au terminat cu 10 puncte peste locul secund ocupat de Benfica, care a incheiat cu 80 de puncte.

A avut de departe cel mai bun atac, marcand nu mai putin de 96 de reusite in cele 34 de runde. Un aport important la aceasta cifra l-a avut si golgheterul din Primeira Liga, suedezul Viktor Gyokeres care a marcat nu mai putin de 29 de goluri in 33 de aparitii.

Formatia din Lisabona a avut programte doar 3 meciuri amicale inaintea acestui prim meci oficial. Remarcam ca au fost dueluri destul de tari in care s-au descurcat foarte bine, castigand cu Athletic Bilbao si Sevilla, si au terminat la egalitate 2-2 cu cei de la Royale Union.

  • Echipa probabila: Kovacevic; Geny, Quaresma, Inacio, Debast; Quenda, Hjulmand, Morita; Goncalves, Trincao; Gyokeres

FC Porto

“Dragoes” au incheiat stagiunea anterioara cu fruntea sus dupa ce au izbutit sa se impuna in finala Taca de Portugal chiar in fata adversarilor de astazi. Dupa 1-1 in timpul regulamentar, oaspeti de astazi au reusit sa dea lovitura de gratie in extra time prin iranianul Mehdi Taremi care s-a transferat intre timp la Inter Milan.

Dupa 7 ani sub comanda lui Sergio Conceicao, acesta a decis sa plece la finele sezonului, iar conducerea a decis sa il aduca in locul sau pe Vitor Bruno care se afla pentru prima oara in postura de antrenor principal, insa in ultimii 3 ani a fost asistentul fostului tehnician al echipei.

Este clubul cu cele mai multe aparitii din Supercupa Portugaliei si bineinteles cea mai titrata din aceasta competitie. In cele 33 de prezente bifate pana acum au reusit sa cucereasca trofeul de nu mai putin de 20 de ori, ultima oara in 2022 dupa o finala cu Tondela.

  • Echipa probabila: Ramos; Mario, Pedro, Otavio, Fernandes; Varela, Grujic, Borges, Gonzalez, Galeno; Loader

Sporting vs FC Porto

Sporting vs FC Porto. Ma astept la un duel foarte interesant in care cu siguranta cele doua tabere vor da totul sa inceapa sezonul cu dreptul. In ultimul meci al stagiunii precedente cele doua s-au intalnit in finala Cupei Portugaliei, atunci cand FC Porto s-a impus, iar acest aspect cu siguranta va fi un factor motivat pentru echipa considerata gazda. Uitandu-ma si pe evolutiile celor doua din meciurile amicale cred ca sunt toate sansele sa vedem un pronostic pe goluri inverzit.

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite