Bodo/Glimt vs Haugesund – Ponturi pariuri Eliteserien

Bodo/Glimt vs Haugesund - Ponturi pariuri Eliteserien
Bodo/Glimt vs Haugesund – Ponturi pariuri Eliteserien – Sursa foto: Facebook

Bodo/Glimt vs Haugesund – Ponturi pariuri Eliteserien. Runda cu numarul 17 din Eliteserien va fi inaugurata cu confruntarea dintre campioana en-titre Bodo/Glimt si Haugesung. Partida va avea loc sambata, 3 august 2024, de la ora 19:00, pe “Aspmyra Stadion”.

Bodo/Glimt vs Haugesund

Asa cum era de asteptat, Betano ii atribuie prima sansa liderului actual din Norvegia care este cotat cu 1.24. Avem alternative mult mai bune la goluri, acolo unde primim 2.12 la “peste 3.5” si 1.95 la “GG”.

Prezentare cote Betano – Bodo/Glimt vs Haugesund

Bodo/Glimt vs Haugesund - Ponturi pariuri Eliteserien
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Bodo/Glimt

In urma cu 3 zile, campioana en-titre a Norvegiei s-a deplasat in Letonia pentru a evolua in mansa retur a turului 2 preliminar din UEFA Champions League. Desi aveau un avantaj consitent dupa primul meci, norvegienii s-au prezentat la fel de motivati si au castigat din nou 1-3, ducand scorul general la 1-7 in favoarea lor.

Baietii lui Kjetil Knutsen nu s-au descurcat la fel de bine in ultima etapa de campionat, atunci cand porneau ca mari favoriti pe terenul nou-promovatei KFUM Oslo, acolo unde nu s-au intors decat cu o remiza de egalitate, 1-1. Desi au avut o posesie covarsitoare a “balonului” de 70% acest aspect nu i-a ajutat prea mult raportul ocaziilor fiind aproape egal.

Situatia lor din clasament este in continuare una buna, chiar si dupa acest pas gresit ramanand pe prima pozitie in prima liga norvegiana, cu un total de 37 de puncte, pastrand distanta de 6 puncte fata de locul secund preluat de catre cei de la Viking.

  • Echipa probabila: Khaikin; Wembangomo, Moe, Bjortuft, Bjorkan; Saltnes, Berg, Evjen; Mikkelsen, Kapskarmo, Sjovold

Haugesund

Trupa pregatita de Sancheev Manoharan a jucat si ea in cursul acesetei saptamanii intr-o partida din runda a saisprezecea ce s-a consumat pe terenul ultimei clasate Sandefjord. A fost o intalnire cu adevarat spectaculoasa, insa care le-a adus un esec dramatic, scor 4-3.

Daca nu isi vor regla problemele mari din defensiva pe care le-au aratat in acel duel, cu siguranta vor avea o misiune aproape imposibila la Bodo. Pe 2 aprilie 2018 a fost ultima oara cand “maakene” s-au intors invingatori de pe terenul campioanei en-titre, de atunci consumandu-se alte 5 confruntari, insa fara succes.

In urma ultimului rezultat, formatia vizitatoare a coborat in zona “rosie” a clasamentului, pe 14 mai exact, avand in cont 17 puncte, si un golaveraj negativ, de -6. Alaturi de la cei de la Stromsgodset sunt formatiile ce au marcat cele mai putine goluri pana acum din Eliteserien, cu doar 16 reusite.

  • Echipa probabila: Selvik; Hope, Baertelsen, Fredriksen, Krusnell; Eskesen, Leite; Sauer, Konradsen, Tounekti; Liseth

Bodo/Glimt vs Haugesund

Bodo/Glimt vs Haugesund. Daca vor arata aceeasi dorinta ca in ultimele partide sunt sigur ca cei de la Bodo/Glimt nu vor avea mai probleme in obtinerea celor 3 puncte. Haugesund este o echipa din zona retrogradarii ce a avut evolutii oscilante in ultima vreme, aspect care nu este deloc incurajator inaintea unui astfel de test dificil. Asadar, am ales sa merg pe mana gazdelor si pentru a beneficia de o cota ceva mai buna am ales si un interval de goluri, 2-6.

1& Interval goluri 2-6 @ 1.44

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite