Cota 2 din fotbal – Mizam pe Dinamo la cea mai buna cota

Cota 2 din fotbal - Mizam pe Dinamo la cea mai buna cota
Sursa foto: Dinamo Bucuresti ( oficial Facebook)

Cota 2 din fotbal – Mizam pe Dinamo la cea mai buna cota din piata online. Avem foarte multe recomandari interesante pe site-ul Xbets in aceasta perioada. Ieri am reusit sa bifam din nou cota 2 din fotbal, asa ca avem un moral foarte bune si curaj sa incercam sa jucam in SuperLiga.

Pe site-ul nostru o sa gasiti in categoria biletul zilei o cota de 25 ce merita incercata peantru acest weekend. De asemenea, puteti accesa foarte rapid cele mai bune meciuri de astazi cu un singur click. Putin mai jos o sa gasiti cea mai buna cota la victorie pentru Dinamo vs Buzau. In alta ordine de idei, daca sunteti si voi de acord cu pronosticul si doriti sa incasati un bonus fara depunere, atunci bagati un click pe imaginea de mai jos. Let’s go!

Cota 2 din fotbal

  • Dinamo București este în căutarea celei de-a doua victorii a sezonului, contra nou-promovatei Gloria Buăzu. „Câinii Roșii” s-au descurcat destul de bine până acum, având 4 puncte în 3 etape. Runda precedentă, băieții lui Kopic au terminat la egalitate în fieful celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1.
  • De mentionat ca in singur meci disputat pe teren propriu, acestia au reusit sa se impuna cu scorul de 4-1. Dinamo se bazează mult pe sprijinul suporterilor, care pot juca un rol vital în meciul din etapa a 4-a. De asemenea, putem spune ca trupa alb-rosie are mai multa experienta per total si ca poate castiga aceasta partida.

100 Rotiri Gratuite la Spirit of Adventure
INCASEAZA BONUSUL FARA DEPUNERE

Daca iti place recomandarea, atunci te astept in grupul de Telegram, unde acolo suntem peste 10.000 de pariori implicati. Join now!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite