Koln vs Hamburger SV – Mizam pe goluri

Koln vs Hamburger SV - Mizam pe goluri
Koln vs Hamburger SV – Mizam pe goluri – Sursa foto: Facebook

Koln vs Hamburger SV – Mizam pe goluri. Sezonul 2024-25 din Zweite Bundesliga va fi inaugurat cu unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei, 1 august 2024, ce le va avea in prim-plan pe Koln si Hamburger SV. Intalnirea va incepe de la ora 21:30, si va fi gazduita de “RheinEnergieStadion”.

Koln vs Hamburger SV

Nu avem o favorita certa aici, cei de la Betano oferindu-le “tapilor” o cota de 2.20 in timp ce un succes al formatiei vizitatoare ne-ar aduce un profit de 3.20 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Koln vs Hamburger SV

Koln vs Hamburger SV - Mizam pe goluri
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Koln

Dupa 5 sezoane consecutive petrecute in Bundesliga, “tapii” revin liga secunda dupa un sezon modest pe care l-au incheiat pe penultima pozitie a clasamentului cu doar 27 de puncte. Atacul a fost unul dintre principalele puncte slabe ale echipei, marcand doar 28 de goluri in cele 34 de etape.

Dupa retrogradarea echipei in Zweite, conducerea a decis sa il puna in rolul de antrenor principal pe austriacul Gerhard Struber.Tehnicianul in varsta de 47 de ani a pregatit-o ultima oara pe echipa ce a surpins placut in ultimele sezoane, RB Salzburg.

In pregatirea acestui sezon, gazdele de astazi au avut un program intens de pregatire in care au disputat nu mai putin de 7 meciuri amicale. Rezultatele au fost excelente, bifand un bilant de 6 victorii si un rezultat de egalitate, 3-3 cu cei de la Viktoria Koln.

Hamburger SV

Formatia ce facea senzatie in anii ’70-’80 vine dupa 6 sezoane petrecute in liga secunda, aici unde la startul fiecarui sezon se numara printre principalele favorite la promovare insa in cele din urma esueaza in indeplinrea acestui obiectiv spre nemultumirea fanilor.

In stagiunea anterioara, “die rothosen” au incheiat pe pozitia a patra, cu 58 de puncte, la 5 distanta de locul de baraj ocupat de Dusseldorf. Inaintea acestei pozitii a patra, veneau dupa doua clasari pe 3 insa au esuat de fiecare data in a obtine promovoarea in Bundesliga.

De pregatirea echipei in acest sezon se va afla fostul antrenor al celor de la FC Koln, Stffen Baumgart care i-a pregatit pe “tapii” intre 2021 si 2023. Au disputat si ei 6 meciuri amicale in care nu s-au descurcat la fel de bine ca adversari lor, insa rezultatele nu au fost dezastruoase avand in vedere ca au bifat 4 triumfuri, o remiza, si un esec 0-3 cu Cardiff.

Koln vs Hamburger SV

Ma astept la un duel frumos pe “RheinEnergieStadion” avand in vedere ca se intalnesc doua dintre cele mai bine evaluate echipe la startul acestei ligii secunde din Germania. Chiar daca au retrogradat la sfarsitul sezonului trecut cei de la Koln planuieste o revenire rapida in Bundesliga avand in vedere transferurile pe care le-au facut, in timp ce Hamburg a fost destul de aproape de revenire in sezoanele ce au trecut. Pronosticul de “peste 2.5 goluri” mi se pare unul foarte indicat in aceasta partida.

Peste 2.5 goluri @ 1.70

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite