Shelbourne vs Zurich – Ponturi Conference League

Shelbourne vs Zurich - Ponturi Conference League
Shelbourne vs Zurich – Ponturi Conference League – Sursa foto: Facebook

Shelbourne vs Zurich – Ponturi Conference League. Confruntarea dintre Shelbourne si Zurich din mansa retur a turului 2 preliminar UEFA Conference League este programata sa se desfasoare joi, 1 august 2024, de la ora 21:45, pe “Tolka Park”.

Shelbourne vs Zurich

Elvetienii sunt vazuti ca favoriti si in acest al doilea meci avand o cota de 1.65. Avem cote asemanatoare si la goluri, acolo unde agentiile de pariuri online ne ofera 1.62 atat la “GG”, cat si la “peste 2.5 goluri”.

Prezentare cote Betano – Shelbourne vs Zurich

Shelbourne vs Zurich - Ponturi Conference League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Shelbourne

Dupa o pauza de 19 ani, “the real reds” au revenit in competitiile europene, si au facut-o intr-o nota pozitiva avand in vedere ca in primul tur au reusit sa treaca cu ceva emotii de reprezentanta Gibraltarului, St. Joseph’s, dupa 1-1 in deplasare, si o victorie cu 2-1 pe teren propriu.

Dupa aceasta dubla de succes, trupa pregatita de fostul international irlandez Damien Duff a evoluat in saisprezecimile Cupei Irlandei, acolo unde au obtinut calificarea mai departe dupa ce au reusit sa se impuna la limita, 0-1 pe terenul celor de la Bray.

Pe terenul adversarilor de astazi s-a consumat ultimul lor oficial care le-a adus si un esec destul de drastic, scor 3-0, rezultat care face ca obtinerea calificarii mai departe sa fie aproape imposibila. A fost prima infrangere a irlandezilor dupa o serie de 7 meciuri la rand in care nu au pierdut.

Zurich

Formatia elvetiana si-a respectat din plin stauttul de favorita din aceasta dubla, controland in mod clar partida, si reusind sa deschida scorul inca din minutul 1. Italianul Antonio Marchessano a avut o evolutie foarte buna si si-a trecut in cont o dubla.

Mijlocasul in varsta de 33 de ani a contribuit si la victoria echipei sale din weekend, atunci cand fosta campioana din Super League, au castigat de asemenea fara prea mari emoti, 4-2 in fata celor de la Winterthur, ajungand astfel la maximul de puncte dupa primele doua runde.

Revin in cupele europene dupa o pauza de un sezon. Gruparea antrenata la ora actuala de Ricardo Moniz, reusea in stagiunea 2022-23 sa ajunga pana in grupele UEFA Europa League, acolo unde termina insa pe ultimul loc o grupa din care a mai facut parte Arsenal, PSV si Bodo/Glimt.

Shelbourne vs Zurich

Diferenta dintre cele doua cluburi am putut-o remarca foarte clar in prima mansa, iar daca elvetienii vor trata serios si deplasarea de la Dublin nu cred ca vor intampina probleme in a se impune din nou in fata celor de la Shelbourne. Totusi, nu cred ca Zurich va forta astazi si cred ca pronosticul de “sub 3.5 goluri” a fi unul foarte potrivit aici

Sub 3.5 goluri @ 1.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite