Biletul zilei din calificarile UCL 30 iulie

Biletul zilei din fotbal merge astazi, 30 iulie 2024, pe toate cele 7 evenimente din calificarile pentru accederea in grupele UCL. Pariul propus este plasat la Betano, casa de pariuri ce vine cu o oferta de nerefuzat pentru utilizatorii noi. Pariul propus este plasat folosind aplicatia Betbuilder din cadrul casei de pariuri Betano, optiune ce îți permite să combini piețe diferite din același meci într-un singur pariu.

Biletul zilei din calificarile UCL 30 iulie in cota 6.70

Dintre echipele favorite din aceasta seara, amintim de Malmo, care vine dupa o infrangere pe teren propriu in fata codasei Sirius, care a reusit sa le fure cele 3 puncte, echipei care se bate pentru castigarea unui nou titlu. Totusi, diferenta de valoarea dintre echipa Klaksvik (Insulele Feroe) si Malmo (Suedia) este destul de mare. In meciul tur, suedezii au trecut de feroezi cu scorul de 1-4.

Un meci echilibrat este duelul dintre Slovan Bratislava ( Slovacia) si Celje (Slovenia), meciul tur fiind incheiat la egalitate, 1-1. Ne putem astepta la un meci cu goluri in aceasta seara, avand in vedere ca Bratislava a aratat destul de bine in deplasare.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
JOACA ACUM COTA 2

Continuam cu ponturile si in grupul de Telegram, acolo unde va asteptam intr-un numar mai mare. Suntem peste 10.000 si numarul nostru creste in fiecare zi. Te astept alaturi de cea mai calitativa comunitate de pariori din Romania.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite