Borac Banja Luka vs PAOK – Ponturi pariuri Preliminarii UCL

Borac Banja Luka vs PAOK - Ponturi pariuri Preliminarii UCL
Borac Banja Luka vs PAOK – Ponturi pariuri Preliminarii UCL – Sursa foto: Facebook

Borac Banja Luka vs PAOK – Ponturi pariuri Preliminarii UCL. “Gradski stadion Banja Luka” va gazdui mansa retur a dublei preliminare din UEFA Champions League dintre Borac Banja Luka si PAOK. Meciul va avea loc miercuri, 31 iulie 2024, de la ora 22:00.

Borac Banja Luka vs PAOK

Primul duel dintre cele doua formatii a fost unul foarte spectaculos, drept pentru care este de luat serios in considerare cota de 1.62 pe care ne-o ofera agentiile de pariuri online pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Borac Banja Luka vs PAOK

Borac Banja Luka vs PAOK - Ponturi pariuri Preliminarii UCL
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Borac Banja Luka

“Crveno-plavi” au reusit o prima repriza excelenta la Salonic, acolo unde la finaul primelor 45 de minute se aflau la egalitate, 2-2 cu campioana Greciei. In partea a doua nu au mai avut suflul necesar de a se ridica la nivelul adversarilor, si s-au intors cu un esec la limita de acolo, scor 3-2.

Trupa pregatita de Mladen Žižović se poate declara multumita de faptul ca poate trata acest retur cu incredere si daca vor arata aceeasi calitate pe care au aratat-o in prima repriza contra lui PAOK au sanse sa le puna mari probleme grecilor in privinta calificarii.

In primul tur preliminar, bosniacii au avut mari emotii in a merge mai departe, avand nevoie de penalty-uri pentru a trece de campioana Albaniei, Egnatia, care dupa ce a pierdut la Banja Luka, pe teren propriu i-a invins, insa la loviturile de departajare Borac s-a dovedit a fi mult mai inspirata.

  • Echipa probabila: Kotarski; Sastre, Troost-Ekong, Koulierakis, Baba; Ozdoev, Schwab; Despodov, Murg, Taison; Thomas

PAOK

Elevii lui Razvan Lucescu au avut de tras serios pentru a se impune in tur cu scorul de 3-2, iar un aport foarte important la acest triumf l-a avut mijlocasul in varsta de 20 de ani Konstantinos Koulierakis care a reusit sa inscrie primele doua goluri ale echipei sale.

Reusita lui William Troost-Ekong din minutul 51 a fost in cele din urma cea ce a facut diferenta pe tabela de marcaj, iar grecii abordeaza acest retur in continuare cu statut de favorita. Unul dintre motivele acestui scor strans a fost ca pentru grecii a fost primul meci oficial din acest sezon.

Daca vor trece de bosniacii de la Borac Banja Luka, campioana Greciei ar urma sa se intalneasca in turul 3 preliminar UEFA Champions League cu castigatoarea duelului dintre suedezii de la Malmo FF sau echipa ce a facut furori in stagiunea europeana precedenta Klaksvik.

  • Echipa probabila: Siskovski; Herrera, Carolina, Meijers, Kvrzic; Skorup, Grahovac; Vukovic, Savis, Kulasin; Lukic

Borac Banja Luka vs PAOK

Borac Banja Luka vs PAOK. Baietii lui Razvan Lucescu au avut de tras serios in primul meci in care au obtinut un avantaj insa care este unul mnim si care ii obliga sa trateze foarte serios aceasta deplasare din Bosnia care nu se anunta una deloc simpla. Din punct de vedere valoric si al experientei europene grecii sunt superiori si cred ca aceste atuuri ii va ajuta sa se impuna si in cel de al doilea meci.

2 Solist @ 1.60

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite