Debutul lui Kylian Mbappe la Real Madrid se amână

Debutul lui Kylian Mbappe la Real Madrid se amână / sursa foto Facebook

Debutul lui Kylian Mbappe la Real Madrid se amână, cel puțin până pe data de 14 august, atunci când gruparea iberică o va întâlni pe Atalanta – în Supercupa Europei.

Suporterii din Statele Unite ale Americii sperau să îl poată vedea pe superstarul francez la începutul lunii, în cele 3 amicale de lux pe care echipa lui Carlo Ancelotti le va disputa peste ocean:

  • AC Milan vs Real Madrid (1 august)
  • Barcelona vs Real Madrid (4 august)
  • Real Madrid vs Chelsea (7 august)

De asemenea, primul El Clasico al lui Mbappe poate fi cel de pe 27 octombrie, de pe Santiago Bernabeu. Kylian Mbappe – alături de alte superstaruri din lotul lui Real Madrid – nu a fost selecționat pentru acest stagiu de pregătire.

Debutul lui Kylian Mbappe la Real Madrid se amână

Înainte de Supercupa Europei și debutul în campionat cu Mallorca, trupa de pe Santiago Bernabeu va evolua pe tărâm american, în fața unor rivale de top. Carlo Ancelotti a anunțat lotul final – care va conține și jucători ce se vor alătura pe parcurs. Eder Militao, Vini Jr. și Rodrygo au primit câteva zile în plus de vacanță – după Copa America.

În schimb, Kylian Mbappe nu va face parte din lot, alături de Jude Bellingham, Dani Carvajal, Tchouameni sau Eduardo Camavinga. Aceștia au ajuns până în semifinalele EURO 2024, așadar conducerea clubului spaniol a decis să îi menajeze.

Debutul lui Kylian Mbappe la Real Madrid se amână astfel, acesta fiind așteptat de zeci de mii de suporteri madrileni. Prezentarea sa a fost una cu adevărat galactică, demnă de un superstar.

Mbappe este noul număr 9 de pe Santiago Bernabeu, acesta semnând cu Real Madrid din postura de jucător liber de contract. Atacantul francez a evoluat pentru PSG în perioada 2018-2024 – reușind să marcheze de 162 de ori în 178 de partide.

Primul obiectiv al acestuia este câștigarea Supercupei Europei, contra celor de la Atalanta. Casele de pariuri online din România o consideră mare favorită pe Real Madrid – care are o cotă la pariuri de 1.60 pentru a se impune în timpul regulamentar!

Real Madrid câștigă vs. Atalanta @ 1.60

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite