Osorio vs Collins – Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice

Osorio vs Collins
Osorio vs Collins (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Camila Osorio și Danielle Collins este una programată să se joace marți, în data de 30 iulie, nu mai devreme de ora 13:00, contând pentru faza optimilor de finală de pe tabloul feminin al turneului de tenis de la Jocurile Olimpice.

Osorio vs Collins – Cote Unibet

Osorio vs Collins – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, jucătoarea din Statele Unite pornește ca favorită la accederea în sferturi, ceea ce era de așteptat. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.32 la victorie, în timp ce pentru un succes al columbiencei oferă o cotă de 3.45.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Osorio vs Collins

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Osorio

Este o jucătoare decentă, care încă nu se poate lăuda cu realizări prea mari la nivelul circuitului profesionist, fiind sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că bookmakerii au multe motive să o dea ca outsideră în acest duel.

Jucătoarea din Columbia, care în prezent ocupă locul 83 în clasamentul WTA, a cucerit doar două titluri în carieră, ambele chiar la ea acasă, la Bogota, unde a triumfat în 2021 și 2024. La nivel de Grand Slam are realizări modeste, având în vedere faptul că cea mai mare performanță a sa este calificarea în turul al treilea de la Wimbledon, în 2021.

Camila Osorio arată bine la această ediție a turneului de tenis de la Jocurile Olimpice, fiind fără set pierdut după primele două tururi, trecând de Jelena Ostapenko și Dayana Yastremska, așa că are un moral bun înainte de această confruntare.

Collins

Este o jucătoare mai titrată, mai experimentată, cu performanțe mai mari în carieră, care stă și mult mai bine în clasamentul mondial, astfel că, după cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca mare favorită la calificarea în turul următor.

Americanca are patru titluri în palmares, pe cel mai important câștigându-l chiar anul acesta, la Miami, unde a cucerit primul său turneu de 1000 de puncte. Aceasta se poate mândri și cu faptul că este finalistă de Grand Slam, în 2022 atingând ultimul act la Australian Open, pierzând cu Ashleigh Barty.

În primul tur de la Jocurile Olimpice, Danielle Collins a trecut rapid de Laura Siegemund, mai ales că jucătoarea din Germania s-a retras în setul al doilea. S-a chinuit însă apoi serios cu Wozniacki, pe care a învins-o în set decisiv, după mai bine de două ore de joc.

Ponturi Osorio vs Collins

Danielle Collins este o jucătoare mult mai bună, care are pretenții mult mai mari la acest turneu, iar noi avem mari pretenții de la aceasta, așa că ne așteptăm să facă o figură frumoasă în acest duel. Într-adevăr, Osorio este într-o formă bună, însă, în ciuda acestui aspect, noi vom merge pe un succes în minimum de seturi al americancei, la o cotă foarte bună de 1.77 oferită de Unibet.

0-2 Collins @ Cota 1.77

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite