Sparta Praga vs Shamrock Rovers – Ponturi pariuri Preliminarii UCL

Sparta Praga vs Shamrock Rovers - Ponturi pariuri Preliminarii UCL
Sparta Praga vs Shamrock Rovers – Ponturi pariuri Preliminarii UCL – Sursa foto: Facebook

Sparta Praga vs Shamrock Rovers – Ponturi pariuri Preliminarii UCL. Sparta Praga primeste vizita celor de la Shamrock Rovers in mansa retur a rundei scunde preliminare din UEFA Champions League. Meciul va avea loc marti, 30 iulie 2024, cu incepere de la ora 20:00, pe “epet ARENA”.

Sparta Praga vs Shamrock Rovers

Campioana Cehiei primeste doar 1.15 pentru a castiga si cel de al doilea meci din aceasta dubla, in timp ce Betano le atribuie oaspetilor o cota uriasa, de 18.00.

Prezentare cote Betano – Sparta Praga vs Shamrock Rovers

Sparta Praga vs Shamrock Rovers - Ponturi pariuri Preliminarii UCL
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Sparta Praga

Železná Sparta” vine dupa o saptamana productiva in care au izbutit sa isi castige ambele partide pe care le-au avut de disputat. La mijlocul saptamanii trecute au luat o optiune serioasa pentru calificarea mai departe, dupa ce s-au impus cu 0-2 in fata celor de la Shamrock Rovers.

A fost o victorie binemeritata de formatia antrenata de danezul Lars Friis care a dominat intalnirea de la un capat la altul. Diferenta pe tabela de marcaj au facut-o reusitele lui Veljko Birmancevic din minutul 38, si cea a lui Tomas Wisener din minutul 65.

In urma cu 3 zile, formatia din capitala Cehiei s-a deplasat pe terenul celor de la Teplice pentru a evolua in runda a doua a campionatului acolo unde au castigat fara drept de apel scor 1-4, la capatul unei reprize scunde perfecte in care au si marcat toate cele 4 goluri.

  • Echipa probabila: Jensen; Vitik, Ross, Zeleny; Wiesner, Laci, Solbakken, Albeniz; Tuci, Kuchta, Birmancevic

Shamrock Rovers

Atmosfera nu este tocmai una pozitiva la echipa lui Stephen Bradley care vine inaintea vizitei de la Praga dupa o serie de doua infrangeri consecutive. Ultimul lor succes a venit chiar in returul cu Vikingur Reykjavik care le-a adus si calificarea in acest tur 2.

In prima mansa, irlandezii nu au aratat dezastruos, insa si-au aratat limitele din punct de vedere valoric si sansele de a putea sa intoarca acel 0-2 sunt destul de mici. Asadar, cel mai probabil se vor duce in turul 3 preliminar din Europa League, acolo unde ar urma sa se intalneasca cu pierzatoarea dublei dintre Celje si Slovan Bratislava.

“Hoops” se afla in plin sezon competitional, iar evolutiile lor din deplasare nu sunt tocmai incurajatoare, avand 4 meciuri consecutive fara succes. Dintre acestea 3 au fost infrangeri, iar singurul rezultat pozitiv a fost obtinut la Reykjavik, acolo unde au facut 0-0.

  • Echipa probabila: Pohls; Honohan, Lopes, Cleary; Farrugia, Nugent, Clarke, O’Neill, Byrne; Watts, Kenny

Sparta Praga vs Shamrock Rovers

Sparta Praga vs Shamrock Rovers. Diferenta de valoare a fost foarte evidenta in prima mansa, atunci cand cehii consider ca i-au invins fara a forta prea tare lucrurile pe cei de la Shamrock. Astazi cred ca ii vor lua tare pe irlandezii si ma astept sa puncteze pe tabela de marcaj inca din prima repriza, drept pentru care am mizat pe un pronostic de “1 Pauza/ 1 Final” pentru care avem o cota interesanta.

1 Pauza/ 1 Final @ 1.53

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite