Djokovic vs Nadal – Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice

Djokovic vs Nadal
Djokovic vs Nadal (sursa foto – facebook.com)

Luni, în data de 29 iulie, nu înainte de ora 14:30, fanii tenisului se vor bucura poate pentru ultima dată de Djokovic vs Nadal, de departe cel mai interesant meci de azi de la Jocurile Olimpice, contând pentru runda a doua.

Djokovic vs Nadal – Cote Unibet

Djokovic vs Nadal – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, jucătorul sârb pornește ca favorit în acest duel, fiind fără dubii mult mai bun în acest moment. La Unibet, acesta primește o cotă de 1.14 la victorie, în timp ce pentru un succes al ibericului avem o cotă de 5.80.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Djokovic vs Nadal

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Djokovic

Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind considerat de mulți drept cel mai mare jucător din toate timpurile, având în spate performanțe uriașe, care susțin aceste afirmații, de-a lungul carierei cucerind nu mai puțin de 98 de titluri, 24 dintre acestea venind în turneele de Grand Slam.

Totuși, cariera sârbului nu este completă, acesta dorindu-și nespus să pună mâna și pe medalia de aur. A fost aproape în două rânduri, în 2008 luând bronzul, în penultimul act pierzând chiar cu Nadal, jucând semifinale și la ediția precedentă, pierzând însă cu Zverev și apoi cu Pablo Carreno Busta.

La Paris, Novak Djokovic a avut parte de startul dorit, în primul tur dând piept cu australianul Matthew Ebden, în fața căruia s-a impus lejer, în minimum de seturi, într-un meci în care nu a cedat decât un singur game, stând pe teren doar 54 de minute.

Nadal

Este de asemenea unul dintre “coloșii” tenisului masculin, care are la rândul său un palmares extrem de bogat în spate. Într-adevăr, este ușor sub nivelul adversarului său din punct de vedere al performanțelor, fiind depășit și din punct de vedere fizic în acest moment, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca outsider la casele de pariuri.

Ibericul are nu mai puțin de 92 de titluri în vitrina personală, marea majoritate a acestora venind pe zgură, suprafață pe care a stabilit recorduri incredibile. Acesta are însă mai probleme de o bună perioadă, accidentările chinuindu-l serios, fiind tot mai aproape de retragerea din tenis.

Rafael Nadal dă ușoare semne de revenire, după ce la Bastad a atins finala, făcând o figură frumoasă și în primul tur de la Jocurile Olimpice, deși participarea sa la proba de simplu era pusă sub semnul întrebării. Acesta a trecut de Marton Fucsovics, câștigând în set decisiv, după două ore și jumătate de joc.

Ponturi Djokovic vs Nadal

În mod normal ar trebui să avem parte de un succes al lui Novak Djokovic, fiind, după cum menționam, într-o formă fizică mult mai bună, ceea ce s-a observat chiar în primul tur. Totuși, mizăm pe faptul că Nadal va pune serioase probleme, fiind un adevărat luptător, așa că ne așteptăm să avem parte de un duel pe cinste, motiv pentru care alege un pariu pe varianta “peste 19,5 game-uri”, la o cotă de 1.70 oferită de Unibet.

Peste 19,5 game-uri @ Cota 1.70

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite