Ruud vs Daniel – Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice

Ponturi pariuri Ruud vs Daniel
Ponturi pariuri Ruud vs Daniel (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Casper Ruud și Taro Daniel este una programată să se joace duminică, în data de 28 iulie, nu înainte de ora 14:30, aceasta contând pentru primul tur din cadrul turneului de tenis de la Jocurile Olimpice.

Ruud vs Daniel – Cote Betano

Ruud vs Daniel – Cote Betano

După cum era de așteptat, casele de pariuri îl dau ca mare favorit pe jucătorul din Norvegia, acesta primind o cotă de 1.08 la Betano. De partea cealaltă, pentru un succes al niponului avem o cotă de 8.75 la aceeași agenție online.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Ruud

Vorbim de un jucător mult mai titrat, cu realizări mult mai mari în carieră, care stă de asemenea și mult mai bine în clasamentul mondial, astfel că nu este de mirare faptul ca pornește ca mare favorit la accederea în turul al doilea al turneului de tenis de la Jocurile Olimpice.

Norvegianul, aflat pe locul al optulea al ierarhiei ATP, se poate mândri cu faptul că a cucerit 12 titluri de-a lungul carierei, însă doar în turnee de 250 și 500 de puncte. Acesta a atins trei finale de Grand Slam, două de Masters și una la Turneul Campionilor, pierzând de fiecare dată, de câte două ori cu Alcaraz și Djokovic și câte o dată cu Nadal și Tsitsipas.

Înainte de a-și începe aventura la Jocurile Olimpice, Casper Ruud a participat la turneul de la Bastad, unde a dezamăgit, fiind eliminat încă din primul tur, pierzând în minimum de seturi cu brazilianul Thiago Monteiro, înregistrând al treilea eșec în ultimele patru jocuri.

Daniel

Este un jucător modest, care nu se poate compara cu adversarul său, fiind mult sub nivelul acestuia din toate punctele de vedere, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să îl dea ca outsider clar în această confruntare.

Aflat pe un modest loc 90 în clasamentul ATP, japonezul a disputat doar două finale de-a lungul carierei. În 2018, acesta se impunea pe zgura de la Istanbul, trecând de Malek Jaziri, în timp ce anul acesta era învins de Alejandro Tabilo la turneul de la Auckland.

Ultimul succes obținut de Taro Daniel a venit în urmă cu o lună și jumătate, la turneul de la Londra. De atunci, acesta a disputat cinci partide, pierzând pe rând cu Taylor Fritz, Roberto Bautista-Agut, Stefanos Tsitsipas, Kyrian Jacquet și Timofey Skatov, doar cu ultimul reușind să ia set.

Ponturi pariuri Ruud vs Daniel

Chiar dacă nu traversează o perioadă grozavă, ne așteptăm ca norvegianul să facă o figură frumoasă în acest duel și să se impună în minimum de seturi. Așadar, pornind de la această idee, mizăm pe faptul că vom avea parte de un duel scurt, cu puține game-uri, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.47 oferită de cei de la Betano.

Sub 21,5 game-uri @ Cota 1.47

REVENDICĂ 444 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite