Ponturi Lugano vs Fenerbahce – Preliminarii UCL

Ponturi Lugano vs Fenerbahce - Preliminarii UCL
Ponturi Lugano vs Fenerbahce – Preliminarii UCL – Sursa foto: Facebook

Ponturi Lugano vs Fenerbahce. Lugano si Fenerbahce se intalnesc intr-unul dintre cele mai echilibrate si interesante meciuri de azi din acest tur 2 preliminar UEFA Champions League. Turul este programat sa se dispute marti, 23 iulie 2024, de la ora 21:30, pe “Staockhorn Arena”.

Ponturi Lugano vs Fenerbahce

Vicecampioana Turciei este cotata cu 1.70 de catre operatorul online Betano sa se impuna in aceasta prima mansa, in timp ce un triumf al gazdelor ne-ar aduce un profit de 4.05 ori mai mare la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Lugano vs Fenerbahce

Ponturi Lugano vs Fenerbahce - Preliminarii UCL
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Lugano

“L’orgoglio del Ticino” vin dupa unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii 24 de ani, fiind doar pentru a doua oara incepand cu sezonul 2000-01 cand au terminat pe pozitia secunda in prima liga elvetiana de fotbal. Ar fi putut sa incheie stagiunea si cu un trofeu in cont, insa au pierdut finala Cupei Elvetiei in detrimentul celor de la Servette.

Aceasta este doar a doua oara cand vor evolua in preliminariile UEFA Champions League. La prima aparitie au fost eliminati inca de la debut de catre cei de la Shakhtar Donetsk. Anul trecut au reusit sa patrunda in grupele Conference League, acolo unde au terminat grupa pe 4.

Trupa antrenata de Mattia Croci-Torti a debtutat cu un triumf in Super League, acolo unde in weekend au primit vizta celor de la Grasshoppers. S-au impus cu 2-1, desi la finalul primei reprize se aflau in dezavantaj pe tabela de marcaj, iar golul de 3 puncte a venit in prelungiri.

  • Echipa probabila: Saipi; Brault-Guillard, Mai, El Wafi, Valenzuela; Belhadj, Doumbia; Bislimi, Bottani, Cimignani; Aliseda

Fenerbahce

Asteptarile fanilor lui Fener au crescut si mai mult, asta dupa ce conducerea a decis in aceasta vara sa il aduca pe banca tehnica pe nimeni altul decat Jose Mourinho, care are misiune clara de a duce echipa in grupele UEFA Champions League, aici unde nu au mai patruns de 15 ani.

Pentru a realiza acest obiectiv, vicecampioana Turciei s-a miscat foarte bine pe piata transferurilor, aducand jucatori in valoare de 28 de milioane de euro. Cel mai mult au platit pentru aducerea lui Caglar Soyuncu de la Atletico Madrid pe care au platit 8.50 milioane de euro.

Formatia turca a avut programate 5 meciuri de verificare in aceasta vara, iar in ultimele doua au reusit sa arate o forma sportiva excelenta mai ales pe plan ofensiv, castigand cu 4-0 in fata celor de la Strasbourg, si cu 5-1 in fata englezilor de la Hull.

  • Echipa probabila: Livakovic; Osayi-Samuel, Soyuncu, Djiku, Mercan; Krunic, Fred; Tadic, Szymanski, Kent; Dzeko

Ponturi Lugano vs Fenerbahce

Lugano vs Fenerbahce, Jocul turcilor a prins contur in ultimele amicale premergatoare acestui prim meci oficial. Venirea lui Jose Mourinho pe banca lui Fenerbahce spune multe despre calitatea acestei echipe, insa interesant de urmarit cum va evolua pe terenul elvetienilor care nu se vor da la o parte si cred ca le pot pune reale probleme daca nu ii vor trata serios. Am ales sa merg pe un “X2” aici si cel mult 4 goluri marcate.

X2& Sub 4.5 goluri @ 1.45

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite