Ponturi Slovacko vs Slavia Praga – Chance Liga

Ponturi Slovacko vs Slavia Praga
Ponturi Slovacko vs Slavia Praga (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Slovacko vs Slavia Praga – Chance Liga

Confruntarea dintre Slovacko și Slavia Praga este una ce contează pentru prima etapă din cadrul campionatului Cehiei, aceasta fiind programată să se joace duminică seara, de la ora 18:00, urmând să se desfășoare pe “Mestsky stadion Miroslava Valenty”.

Ponturi Slovacko vs Slavia Praga – Cote Unibet

Ponturi Slovacko vs Slavia Praga – Cote Unibet

Slavia Praga este văzută ca mare favorită de casele de pariuri, ceea ce era și normal de altfel, fiind net superioară adversarei sale. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.45 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor de la Slovacko avem o cotă de 6.00.

Ponturi Slovacko vs Slavia Praga – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Slovacko

Vorbim de una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție a campionatului din Cehia, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din orice punct de vedere, astfel că bookmakerii au motive să o dea ca outsideră, chiar dacă joacă acasă.

În sezonul anterior, gruparea gazdă a acestei înfruntări a reușit să prindă play-off-ul, unde nu a impresionat deloc însă. În cele din urmă, a terminat pe locul al șaselea al clasamentului, la doar trei lungimi de locul al cincilea, ultimul ce a dus în competițiile europene.

Înainte de startul noii ediții de campionat, cei de la Slovacko și-au programat cinci meciuri amicale. În primele patru nu au obținut niciun succes, remizând cu Backa Topola și Skalica, pierzând în duelurile cu Brno și Olimpija Ljubljana, pentru ca în cele din urmă să se impună cu Zizkov.

Slavia Praga

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind una dintre cele mai importante echipe din Cehia, care are în spate un palmares impresionant, aceasta obținând performanțe notabile atât în competițiile interne, cât și pe plan european.

În sezonul anterior “alb-roșii” au ratat titlul, terminând la doar două lungimi în spatele rivalei Sparta Praga. Cu toate acestea, va începe mai târziu decât aceasta în preliminariile Ligii Campionilor, din turul al treilea, urmând însă să aibă un traseu mai complicat.

Cei de la Slavia Praga au arătat foarte bine în perioada de pregătire, jucând cinci partide amicale, remizând mai întâi cu Pardubice, impunându-se apoi pe rând cu Slask, Rapid Viena, Podbrezova și Zilina, în toate aceste meciuri marcând 15 goluri.

Ponturi Slovacko vs Slavia Praga

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, Slavia Praga fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență. Bazându-ne și pe forma foarte bună pe care o traversează, ne așteptăm să se impună, așa că vom miza pe un succes al său, la o cotă de 1.45 oferită de Unibet.

Oaspeții câștigă @ Cota 1.45

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite