Ponturi Dinamo Tbilisi vs Mornar – Conference League

Ponturi Dinamo Tbilisi vs Mornar - Conference League
Ponturi Dinamo Tbilisi vs Mornar – Conference League – Sursa foto: Facebook

Ponturi Dinamo Tbilisi vs Mornar – Conference League. Dinamo Tbilisi primeste vizita celor de la Mornar in returul primei runde preliminare din UEFA Conference League. Intalnirea se va consuma joi, 18 iulie 2024, de la ora 20:00, pe “Mikheil Meskhi Stadium”.

Ponturi Dinamo Tbilisi vs Mornar

Formatia din capitala Georgiei este favorita conform caselor de pariuri online fiind cotati cu 1.40 la ora actuala, in timp un triumf al muntenegrenilor ne-ar aduce un profit de 6.9 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Dinamo Tbilisi vs Mornar

Ponturi Dinamo Tbilisi vs Mornar - Conference League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Dinamo Tbilisi

Desi au avut o posesie consistenta in prima mansa, de nu mai putin de 68%, cea mai titrata formatie din Georgia nu a reusit sa concretizeze acest lucru si pe tabela de marcaj, reusind doar sa reduca din diferenta pe final si sa isi faca misiunea mai usoara pentru acest retur.

Surprinzatoare cu siguranta aceasta infrangere, avand in vedere ca au intalnit o formatie aflata la debutul ei in cupele europene, si un alt aspect care ar fi trebuie sa fie in avantajul lor este acela ca spre deoserbire de adversari lor, campionatul georgian este in plina desfasurare.

A fost a doua infrangere consectuiva pentru trupa pregatita de austriacul Ferdinand Feldhofer care a pierdut tot cu 1-2 si in finala Supercupei Georgiei, in fata celor de la Torpedo Kutaisi. In ambele partide, gazdele de astazi a dominat atat la nivelul ocaziilor cat si la posesie, un lucru de la care pot porni in pregatirea acestui meci.

Mornar

Echipa antrenata de Zoran Đurašković si-a surprins adversari in partida consumata in Muntenegru iar dupa primele 25 de minute marcau cele doua goluri cu care au izbutit sa isi asigure primul lor triumf in competitiile intercontinentale, si sa plece cu prima sansa la calificare inaintea acestei duble in care porneau clar ca outsideri.

Un aport foarte important la succesul muntenegrenilor l-a avut mijlocasul sarb in varsta de 27 de ani Marko Djurisic, care a reusit sa deschida scorul in minutul 20 si sa ofere pasa decisiva la cel de al doilea gol al formatiei sale, semnat de catre Milan Vusurovic.

Ultimele 3 deplasari oficiale jucate de catre vicecampioana Muntenegrului s-a incheiat cu succes pentru ei si remarcam si un numar foarte ridicat de goluri in aceasta perioada, nu mai putin de 8 goluri. Este cu siguranta cu care se vor lega sa isi asigure un moral si mai bun inaintea deplasari de la Tbilisi.

Ponturi Dinamo Tbilisi vs Mornar

Desi au dominat intalnirea din Muntenegru, cei de la Dinamo s-au intors invinsi de acolo, adversari lor reusind sa marcheze practic la singurele ocazii de gol pe care si le-au creat. Calitatea si experienta europeana cred ca isi va spune cuvantul la Tbilisi, aici unde ma astept ca gruzinii sa se impuna.

1 Solist @ 1.40

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite