Petrocub vs Ordabasy – Ponturi Preliminarii UCL

Petrocub vs Ordabasy
Petrocub vs Ordabasy (sursa foto – facebook.com)

Petrocub vs Ordabasy – Ponturi Preliminarii UCL

Petrocub și Ordabasy, campioanele din Moldova și Kazakhtan, se vor întâlni miercuri seara, de la ora 20:00, într-o partidă din cadrul manșei a doua din primul tur al preliminariilor Champions League, aceasta urmând să se dispute la Chișinău, pe “Stadionul Zimbru”.

Ponturi Petrocub vs Ordabasy – Cote Unibet

Ponturi Petrocub vs Ordabasy – Cote Unibet

Casele de pariuri anticipează o confruntare extrem de echilibrată, însă majoritatea înclină balanța spre formația gazdă. Aceasta este ușor favorită și la Unibet, acolo unde primește cota 2.50 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 2.80.

Ponturi Petrocub vs Ordabasy – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Petrocub

Conform informațiilor oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot mult mai slab decât al adversarei sale, astfel că decizia bookmakerilor de a o da ca favorită în această înfruntare poate fi una surprinzătoare, însă, ce-i drept, beneficiază de avantajul propriului teren, unde suporterii pot avea un rol important.

Moldovenii au reușit în sezonul anterior o performanță istorică, cucerind primul titlu de campioni, întrerupând astfel și hegemonia celor de la Sheriff Tiraspol. Așadar, aceștia s-au calificat în premieră în preliminariile Ligii Campionilor, sperând, cu această ocazie, să își facă debutul și în grupele unei competiții europene.

Cei de la Petrocub au început cu o remiză albă în preliminariile celei mai importante competiții inter-cluburi din Europa, în deplasarea din Kazakhstan, devenind astfel favoriți la accederea în turul al doilea, acolo unde ar da piept cu APOEL Nicosia, campioana Ciprului.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Smalenea; Jardan, Bors, Mudrac, S Platica, Demian; Douanla, Lungu; M Platica; Ambros, Lupan

Ordabasy

Are la dispoziție un lot aproape de două ori mai valoros decât al adversarei sale, însă, în ciuda acestui aspect, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, urmând ce-i drept să aibă o misiune complicată, jucând totuși în deplasare.

La fel ca adversara sa, echipa din Kazakhstan a reușit în sezonul anterior să pună mâna pe primul său titlu de campioană, devansând-o pe Astana, terminând la cinci puncte peste aceasta. Așadar, a revenit în preliminariile competițiilor europene, sperând ca de această dată să aibă un parcurs mai lung, aceasta nereușind să depășească vreodată turul al doilea.

Cei de la Ordabasy traversează o perioadă bună, având în vedere faptul că sunt fără înfrângere în precedentele nouă partide disputate. În acest interval au înregistrat cinci victorii și patru remize, meciuri în care au punctat de 12 ori, primind cinci goluri.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Ignatovich; Plastun, Malyi, Erlanov; Astanov, Makarenko, Tagybergen, Suyumbayev; Yakhshiboev, Darboe, Islamkhan

Ponturi Petrocub vs Ordabasy

Această partidă este una extrem de complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind foarte riscante. După 0-0 în tur, cele două formații sunt nevoite să iasă la joc, de aceea ne așteptăm să avem parte de un duel mai spectaculos, cu reușite. Ne așteptăm să se înscrie la ambele porți, însă, pentru o siguranță mai mare, vom miza pe varianta “peste 1,5 goluri”, la o cotă de 1.41 oferită de Unibet.

Peste 1,5 goluri @ Cota 1.41

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite