Ponturi Argentina vs Columbia – Copa America

Ponturi Argentina vs Columbia
Ponturi Argentina vs Columbia (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Argentina vs Columbia – Copa America

Finala celei de-a 48-a ediții de Copa America se va disputa în data de 15 iulie, de la ora 03:00, în care protagoniste vor fi Argentina și Columbia, cele mai bune naționale ale Americii de Sud în acest moment, acestea urmând să se întâlnească pe “Hard Rock Stadium”.

Ponturi Argentina vs Columbia – Cote Unibet

Ponturi Argentina vs Columbia – Cote Unibet

Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, campioana mondială pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind superioară adversarei sale din multe puncte de vedere. La Unibet, cotele la pariuri pentru Argentina vs Columbia arată astfel:

  • Victorie Argentina – 2.28
  • Egalitate – 2.95
  • Victorie Columbia – 3.60
  • Argentina câștigă trofeul – 1.57
  • Columbia câștigă trofeul – 2.30

Noi am ales cotele de la Unibet, deoarece această agenție de pariuri online vine cu o ofertă excepțională, perfectă să o folosești pe ponturi Argentina vs Columbia. Dacă alegi să îți faci cont printr-un CLICK AICI, vei beneficia de trei bonusuri: Pariu Fără Risc de până la 500 RON, 300 Rotiri Garatuite (150 fără rulaj) + 50 RON FreeBet.

Te-ar putea interesa și următorul material:

Ponturi Argentina vs Columbia – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Argentina

Cu un lot evaluat la 805 milioane de euro, Argentina este doar a opta în clasamentul celor mai valoroase naționale ale lumii, fiind net superioară adversarei sale din acest punct de vedere. Putem spune că este totuși cea mai bună echipă din lume, în condițiile în care este campioana mondială en-titre.

Reprezentativa pregătită de Lionel Scaloni este la un pas de al doilea titlu consecutiv la Copa America. Ba mai mult, Argentina poate stabili un record la turneu, având ocazia să devină prima națională care câștigă trofeul de 15 ori. După cum era de așteptat, aceasta nu a avut nicio emoție în faza grupelor, impunându-se pe rând cu reprezentativele din Canada, Chile și Peru, cu care a marcat cinci goluri, fără să primească vreunul.

Argentinienii au suferit în meciul din sferturi, cel cu Ecuador, obținând calificarea cu mari emoții. Aceștia au deschis scorul, însă au fost egalați in-extremis, în minutul 90+2, câștigând într-un final la penalty-uri. În semifinale au avut-o ca adversară pe Canada, cu care, la fel ca în meciul de deschidere, nu au avut probleme, impunându-se tot cu 2-0.

• ECHIPA PROBABILĂ: urmează

Columbia

În topul de care aminteam mai devreme, Columbia este doar pe locul 23, având lotul cotat la aproape 300 de milioane de euro. Este clar, diferența de valoare este categorică, motiv pentru care și pornește ca outsideră, însă, în acest moment, este una dintre cele mai în formă naționale ale planetei, așa că are motive să spere la un succes în această finală.

“Los Cafeteros” au cucerit ultimul titlu la Copa America în 2001, acela fiind și singurul de altfel. De atunci, aceștia nu au mai atins nici măcar finala, jucând semifinale de trei ori, în 2004, 2016 și 2021. La ediția actuală arată foarte bine, în faza grupelor adunând șapte puncte, terminând astfel pe primul loc, învingând Paraguay și Costa Rica, remizând cu Brazilia.

Columbia a trecut apoi în manieră categorică de Panama, câștigând cu 5-0, pentru ca în semifinale să se impună cu Uruguay la scor minim. A ajuns astfel la o serie impresionantă de 28 de partide consecutive fără înfrângere, interval în care a bifat 22 de victorii.

• ECHIPA PROBABILĂ: urmează

Ponturi Argentina vs Columbia

După cum menționam, Argentina este mult peste nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, însă forma pe care o traversează Columbia ne face să credem că va avea un cuvânt greu de spus în această confruntare. Anticipam o finală pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte, motiv pentru vom alege un pariu pe varianta “ambele marchează”, la o cotă foarte bună de 2.08 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 2.08

Pariază pe ponturi Argentina vs Columbia cu cele mai bune promoții de pe piață:

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite