Pariuri Antepost SuperLiga – cote și informații

Pariuri Antepost SuperLiga - cote și informații
Pariuri Antepost SuperLiga – cote și informații

Pariuri Antepost SuperLiga – cote și informații

Conform cifrelor oferite de posturile de televiziune, SuperLiga este cea mai urmărită competiție sportivă pe teritoriul României, ceea ce nu surprinde deloc, având în vedere faptul că mase mari de suporteri susțin diferite echipe din campionatul nostru. Așadar, suntem aproape de finalul Campionatului European, însă, în același timp, ne apropiem cu pași rapizi de adevăratul spectacol – cel din SuperLiga 🙂 Cu siguranță ai multe curiozități: când începe campionatul, cine este favorita la titlu sau cine televizează meciurile?

Ei bine, dacă citești acest material, atunci ai nimerit unde trebuie, deoarece îți vom prezenta informații interesante, iar de asemenea, vom lua puțin la “puricat” și cotele oferite de casele de pariuri online și vom încerca să oferim și câteva pariuri antepost SuperLiga. Noi ne-am bazat pe oferta celor de la Betano, care dispun de un pachet de bun-venit extrem de atractiv, ce constă în 500 RON BONUS. Dacă vrei să îl revendici și tu, CLICK AICI sau pe oricare din bannerele din articol!

100% BONUS la depunere 500 RON

Pariuri Antepost SuperLiga 2024/2025

Noua ediție de SuperLiga nu este schimbată cu nimic din punct de vedere al formatului. În acest an se vor alinia la start tot 16 echipe, la fel ca în precedentele patru sezoane, urmând să se joace mai întâi campionatul regulat, în urma căruia șase formații se vor califica în play-off, unde vor lupta pentru titlu și competițiile europene, în timp ce celelalte zece se vor duela în play-out pentru salvarea de la retrogradare sau pentru locurile de baraj care pot duce în Conference League.

Când începe noul sezon de SuperLiga? Cine are drepturile TV?

Cea de-a 107-a ediție de campionat din România va debuta în data de 12 iulie, de la ora 18:30, cu duelul dintre Farul Constanța și Unirea Slobozia, echipă nou-promovată în prima divizie. Prima etapă din SuperLiga se va disputa între 12 și 15 iulie, iar programul arată astfel:

  • Farul Constanța vs Unirea Slobozia – 12 iulie, ora 18:30
  • FC Hermannstadt vs Universitatea Craiova – 12 iulie, ora 21:30
  • Sepsi Sfântu Gheorghe vs Poli Iași – 13 iulie, ora 17:00
  • UTA Arad vs Rapid București – 13 iulie, ora 19:15
  • FCSB vs U Cluj – 13 iulie, ora 22:00
  • CFR Cluj vs Dinamo București – 14 iulie, ora 19:00
  • FC Botoșani vs Oțelul Galați – 15 iulie, ora 18:30
  • Petrolul Ploiești vs Gloria Buzău – 15 iulie, ora 21:30

Anul trecut, meciurile din campionatul României erau transmise de trei posturi de televiziune. De curând, Orange Sport s-a desființat, așa că vom putea urmări toate duelurile din SuperLiga la Digi Sport și Prima Sport.

Cine este favorită la titlu în SuperLiga?

În sezonul actual se anunță o bătălie aprigă la lupta pentru titlul de campioană în SuperLiga. Conform cotelor oferite de agenția de pariuri online Betano, FCSB, campioana din sezonul anterior, este principala favorită, primind o cotă de 2.35, fiind urmată de CFR Cluj, cu o cotă de 2.50. Podiumul favoritelor este completat de Rapid Bucuresti, care, în cazul unui succes în actuala stagiune, ne poate multiplica miza de opt ori.

Pariuri Antepost SuperLiga – cotele la titlu
  • FCSB – Cota 2.35
  • CFR Cluj – Cota 2.50
  • Rapid Bucuresti – Cota 8.00
  • Universitatea Craiova – Cota 10.00
  • Farul Constanta – Cota 25.00
  • ACS Sepsi – Cota 50.00
  • Universitatea Cluj – Cota 75.00
  • AFC Hermannstadt – Cota 100

Unul dintre cele mai sigure pariuri antepost SuperLiga ar fi cel pe FCSB. E drept, “roș-albastrii” l-au pierdut pe Coman, transferat în Qatar, acesta fiind un jucător cheie în sezonul anterior, dovedindu-se a fi decisiv pe faza de atac, marcând nu mai puțin de 18 goluri în campionat. Totuși au în continuare un lot solid, pe care cel mai probabil și-l vor îmbunătăți prin alte transferuri, așa că nu este exclus ca în cele din urmă să triumfe și în sezonul 2024/2025.

FCSB câștigă titlul @ cota 2.35

Pariuri Antepost SuperLiga – Cine câștigă titlul de golgheter?

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, cei de la Betano încă nu au actualizat oferta de pariuri pentru titlul de golgheter în SuperLiga, având în vedere faptul că Florinel Coman, transferat în Qatar, încă se găsește pe această listă. Principalul favorit este Albion Rrahmani, însă trebuie văzut dacă acesta va rămâne la Rapid București, deoarece în ultimul timp au apărut tot mai multe zvonuri în presă cum că acesta ar pleca, Bologna fiind interesată de serviciile atacantului din Kosovo.

Pariuri Antepost SuperLiga – cotele golgheteri

Este greu de făcut o predicție în privința celui mai bun marcator din acest sezon de SuperLiga, deoarece intervin mai mulți factori: forma jucătorului, accidentările sau valoarea și filozofia de joc a echipei la care evoluează. Un pariu interesant ar fi pe Otele, acesta marcând de 18 ori în campionatul anterior, terminând la egalitate cu Florinel Coman. Totuși, sub comanda lui Petrescu, antrenor ultra-defensiv, rămâne de văzut cum se va descurca nigerianul.

Pariază pe Otele golgheter la Betano la cota 13.00

Bătaie mare pentru locurile de play-off!

În SuperLiga, bătăla la locurile de play-off este poate mai mare decât cea pentru titlu, deoarece oferă multe beneficii. În primul rând, echipele sunt asigurate din start de evitarea luptei pentru menținerea în primul eșalon, apoi, acestea au șansa să se bată pentru locurile europene, ceea ce înseamnă mai mulți bani, din drepturile TV, dar și de la UEFA.

Pariuri Antepost SuperLiga – cotele la calificarea în play-off

La Betano avem cinci favorite clare, care, în mod normal, nu ar trebui să aibă probleme în a prinde play-off-ul: FCSB, CFR, Rapid, Craiova și Farul. Batălia cea mai mare va fi probabil cea pentru locul al șaselea, așa cum a fost cazul în multe ediții de campionat. Uitându-ne puțin pe cotele oferite de Betano, ne-a atras atenția pariul pe UTA Arad, formație care primește o cotă de 6.00. Arădenii au arătat bine în sezonul anterior, fiind la un pas de a prinde locul al șaselea, așa că nu este exclus ca în campionatul actual să producă surpriza.

UTA Arad se califică în play-off @ cota 6.00

Ce crezi despre aceste pariuri antepost SuperLiga? Ai alte propuneri? Nu ezita să ne împărtășești și nouă alegerile tale!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite