Ponturi Svitolina vs Wang – Wimbledon

Ponturi Svitolina vs Wang - Wimbledon

Ponturi Svitolina vs Wang – Wimbledon

Elina Svitolina va avea o partida dificila in optimile Wimbledon, acolo unde o va intalni pe Xinyu Wang. Partida va incepe luni, 8 iulie si va fi a doua de pe terenul 2. In urma analizei de mai jos probabil vei putea alege din mai multe ponturi Wimbledon Svitolina vs Wang. Castigatoarea acestei partide o va intalni in sferturi pe cea care se va impune in duelul dintre Rybakina si Kalinskaya.

Cote pariuri Svitolina vs Wang

Casele de pariuri prevad o partida echilibrata, vazand-o usor favorita pe Svitolina. Betano prezinta cota 1.5 pentru victoria acesteia, in vreme ce Wang este cotata cu 2.62. Betano iti acorda pariul castigator daca ai mizat pre-live pe victoria unei jucatoare, iar aceasta se va impune cu 6-0 sau 6-1 in primul set. In plus, la Betano poti vedea in transmisiune directa toate partidele de la Wimbledon. Asta reprezinta un motiv in plus pentru care sa plasezi pariuri Wimbledon live.

Svitolina

Cap de serie numarul 21, in clasamentul live se afla pe locul 36. Asta, din cauza deducerii punctelor de la editia trecuta de Wimbledon. Aceasta are drept cea mai buna clasare un loc 3, obtinut in 2017. Cu o victorie aici, ucraineanca ar putea urca pe locul 29. Nu are prea mari sanse sa concureze la Turneul Campioanelor in acest an, aceasta fiind pe locul 25 intr-un clasament care tine cont doar de performantele din 2024. 

In primul tur o invingea in 3 seturi pe poloneza Magda Linette. Pierdea in tie-break al doilea set, scor 9-11. In rest se impunea in minimum de seturi, adversare fiiind Niemeier si Ons Jabeur. In fata lui Ons Jabeur, cap de serie numarul 10, se impunea cu scorul de 6-1; 7-6. Contra lui Niemeier, pe care o invingea cu 6-3; 6-4, reusea 15 lovituri castigatoare si comitea doar 4 erori nefortate. Si in celelalte doua partide avea mai multe lovituri castigatoare decat erori nefortate. 

Inaintea Grand Slamului de la Wimbledon, Svitolina disputa un singur turneu pe iarba. Este vorba de cel de la Bad Homburg, acolo unde era eliminata in chiar prima runda de catre daneza Wozniacki, detinatoare de wildcard. In acest an Svitolina se oprea in optimi atat la Australian Open, cat si la Roland Garros. Sa se intample oare asta si aici?

La Wimbledon ucraineanca mai participa la 10 editii. In 2019, insa si anul trecut ajungea in semifinale. In 2019 era eliminata de Simona Halep, iar anul trecut de Marketa Vondrousova.

Wang

Intr-un clasament live ocupa locul 35, iar cu o victorie aici ar putea urca pe 28. Si-ar depasi, astfel, cea mai buna clasare, care venea in luna octombrie a anului trecut. Atunci se clasa pe locul 32. 

In toate cele trei tururi de la Wimbledon disputa 3 seturi. In prima runda o invingea pe Tomova, impunandu-se cu 6-0 in decisiv. Cel mai mare rezultat venea in runda secunda, cand o depasea pe Pegula, cap de serie numarul 5. In a treia runda avea cele mai mari emotii. O invingea pe britanica Dart, condusa fiind la seturi. In setul secund se impunea cu 7-5, iar in al treilea cu 6-3. In acea partida reusea 32 lovituri castigatoare si comitea 47 erori nefortate. 

Impotriva Tomovei reusea 29 lovituri castigatoare si comitea 40 erori nefortate. Contra Pegulei, in schimb, reusea 38 lovituri castigatoare si comitea 34 erori nefortate. In cele 3 meciuri Wang isi pierdea serviciul de 12 ori. Doar in fata lui Dart si-l pierdea de 6 ori.

Inaintea Grand Slamului de la Wimbledon chinezoaica disputa doua turnee pe iarba. La Berlin venea din calificari si se oprea in primul tur de pe tabloul principal, unde era invinsa de Jabeur. La Eastbourne era eliminata tot in primul tur de pe tabloul principal, de Daria Kasatkina.

La Wimbledon mai participa in 3 editii. Cea mai buna performanta data de anul trecut, cand se oprea in al doilea tur. In primul trecea de o jucatoare din calificari, pentru ca in al doilea sa fie eliminata de o alta jucatoare venita din calificari.

Ponturi Svitolina vs Wang

Sa disputi 3 meciuri de 3 seturi la rand intr-un turneu de Grand Slam este destul de solicitant. Mai ales daca nu esti jucatoare de top. Ma indoiesc ca Wang va repeta jocul bun cu Pegula. In plus, faptul ca in doua din cele trei meciuri avea mai multe greseli nefortate decat lovituri castigatoare ma determina sa caut la Wimbledon ponturi Svitolina vs Wang care sa o avantajeze pe ucraineanca. Svitolina, in schimb, reusea in toate cele 3 meciuri mai multe lovituri castigatoare decat erori nefortate. 

JOACA ACUM CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite