Ponturi Badosa vs Vekic – Wimbledon

Ponturi Badosa vs Vekic
Ponturi Badosa vs Vekic (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Badosa vs Vekic – Wimbledon

Duminică, în data de 7 iulie, nu înainte de ora 13:00, va avea loc duelul dintre Paula Badosa și Donna Vekic, acesta contând pentru runda a patra de pe tabloul feminin de la Wimbledon, în care ne așteptăm ca spectacolul să nu lipsească.

Ponturi Badosa vs Vekic – Cote Unibet

Ponturi Badosa vs Vekic – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, Paula Badosa pornește cu prima șansă în această confruntare, primind o cotă de 1.65 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al Donnei Vekic avem o cotă de 2.23.

Ponturi Badosa vs Vekic – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Badosa

Poate că la un moment dat a atins un punct mai înalt decât adversara sa în carieră, însă i-a lipsit constanța, fiind, ce-i drept, măcinată de accidentări, motiv pentru care în ultimul timp nu a avut realizări notabile, coborând astfel pe un modest loc 93 în clasamentul WTA.

Fostă ocupantă a locului al treilea mondial, jucătoarea din Spania are în palmares trei finale, câștigându-le pe toate, impunându-se la Belgrad, Indian Wells și Sydney. La nivel de Grand Slam, calificarea în sferturile de finală de la Roland Garros este cea mai mare performanță a sa, pe care a bifat-o în 2021.

Paula Badosa este pentru a treia oară în optimile de la Wimbledon, aceasta începând la turneu cu două victorii în minimum de seturi, trecând de Karolina Muchova și Brenda Fruhvirtova, jucătoare din Cehia, pentru ca în șaisprezecimi să treacă de Daria Kasatkina, câștigând cu 2-1.

Vekic

Din punct de vedere al performanțelor obținute în carieră, este undeva la nivelul adversarei sale, poate chiar puțin superioară la unele capitole, însă, cu toate acestea, bookmakerii au decis să o dea ca outsideră în această confruntare.

Jucătoarea croată a adunat mai mulți bani decât adversara sa din premii, având de asemenea și mai multe titluri în palmares, patru la număr, disputând și mult mai multe finale în cariera, mai exact 13. Aceasta are și realizări ceva mai mari la nivel de Grand Slam, trecându-și în cont două sferturi de finală, la US Open în 2019 și la Australian Open în 2023.

Donna Vekic a avut emoții în primul joc de la actuala ediție de Wimbledon, trecând de Xiuy Wang în set decisiv, după ce a revenit de la 0-1. A urmat apoi un succes în minimum de seturi cu Erika Andreeva, eliminând-o apoi pe Dayana Yastremska, impunându-se în trei seturi, după aproape trei ore de joc.

Ponturi Badosa vs Vekic

Chiar dacă Paula Badosa este văzută ca favorită de agențiile de pariuri, noi nu vom merge pe mâna sa, deoarece considerăm că Donna Vekic este capabilă să obțină calificarea în sferturile de la Wimbledon. Rămâne de văzut cine se va impune, însă noi așteptăm un duel pe cinste, care nu este exclus să se decidă în trei seturi, astfel că, pornind de la această idee, vom miza pe varianta “peste 20,5 game-uri.”.

Peste 20,5 game-uri @ Cota 1.54

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite