Ponturi Fils vs Safiullin – Wimbledon

Ponturi Fils vs Safiullin – Wimbledon / sursa foto Instagram

Duelul Fils vs Safiullin va avea loc in a treia runda a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, francezul pornind usor favorit.

Turneul de la Wimbledon va gazdui in a treia runda duelul dintre Arthur Fils si Roman Safiullin. Partida va incepe sambata, 6 iulie, la ora 13:00. Daca doresti sa plasezi ponturi Wimbledon pe acest meci iti recomand sa parcurgi analiza de mai jos. Invingatorul acestui duel il va intalni in optimi pe cel ce se va impune in partida dintre Pouille si De Minaur. Am putea avea, asadar, un duel 100% francez in optimi.

Cote pariuri Fils vs Safiullin

Casele de pariuri prezinta cote echilibrate la victorie pentru cei doi, francezul pornind favorit. La Unibet acesta are cota 1.71 la victorie, in vreme ce Safiullin este cotat cu 2.15. Doresti sa plasezi pariuri Wimbledon live? Unibet iti ofera posibilitatea de a viziona in transmisiune directa toate meciurile de la Wimbledon. Astfel, cresc sansele de a oferi un pont live ce va fi castigator ulterior.

Cote pariuri Fils vs Safiullin

Fils

Ocupa locul 31, iar daca va castiga acest meci ar putea urca 3 pozitii. Si-ar depasi cea mai buna clasare a sa, care a venit acum doua luni, cand ocupa locul 30. 

In primul tur de la Wimbledon il invingea in 4 seturi pe elvetianul Stricker. In a doua runda se impunea in fata polonezului Hurkacz, cap de serie numarul 7. Francezul avea minge de meci in momentul in care Hurkacz abandona. Ar putea parea un gest lipsit de fair play din partea lui. Acesta a plonjat insa dupa o minge in tie-breakul setului 4, avand nevoie de ingrijiri medicale. A revenit cu un bandaj mare la picior. A mai jucat doua puncte, dupa care a abandonat. Cu siguranta multi pariori au rasuflat usurati vazand gestul lui Hurkacz. Polonezul pornea mare favorit in acea partida, iar la multe case de pariuri meciul a primit cota 1.00.

Inaintea Grand Slamului de la Wimbledon Fils mai disputa doua turnee pe iarba. La s-Hertogenbosch era eliminat in turul secund, iar la Halle ajungea in sferturi. In acest an Fils era eliminat in al doilea tur la Australian Open si in primul tur la Roland Garros. 

Este a doua prezenta a francezului la Wimbledon. Prima se consemna anul trecut, cand era eliminat in prima runda de spaniolul Fokina, cap de serie numarul 31. 

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Safiullin

Ocupa locul 67, in cazul unei victorii aici sarind pe 54. Cea mai buna clasare a sa o reprezinta locul 36, obtinut in luna ianuarie a acestui an. In 2024 rusul in varsta de 26 ani a castigat doar 7 meciuri din 22 jucate. 

In primul tur de la Wimbledon trecea in 5 seturi de Francisco Cerundolo, cap de serie numarul 26. Safiullin era condus cu 0-2 la seturi, insa avea puterea sa revina. In runda secunda il invingea in 4 seturi pe cehul Machac. Impotriva lui Cerundolo reusea 44 lovituri castigatoare si comitea 49 erori nefortate. In a doua runda reusea 44 lovituri castigatoare si comitea 41 erori nefortate, dintre care 8 duble greseli. 

Inaintea Grand Slamului de la Wimbledon disputa doua turnee pe iarba. Atat la Stuttgart, cat si la Halle pierdea in prima runda. De altfel, Safiullin venea la Wimbledon dupa 5 infrangeri. In 2024 rusul era eliminat in primul tur atat la Australian Open, cat si la Roland Garros. 

La Wimbledon Safiullin mai participa in doua editii. In 2021 pierdea in al doilea tur al calificarilor. In schimb, anul trecut ajungea in sferturi. Pe parcurs ii invingea pe Bautista Agut si Shapovalov. In sferturi era invins de Sinner. 

Intalniri directe Fils vs Safiullin

Cei doi se intalneau in doua randuri pana acum, de fiecare data in sala. In ambele partide se impunea Fils in minimum de seturi. Cele doua partide se desfasurau acum doi ani, respectiv acum un an.

Ponturi Fils vs Safiullin

Rusul nu traverseaza o perioada prea buna. La Wimbledon se impunea greu in fata lui Cerundolo. Safiullin pornea usor favorit in ambele partide. Asadar, voi cauta in oferta Wimbledon ponturi Fils vs Safiullin care sa il favorizeze pe francez. Cred ca o victorie a francezului ar fi cel mai sigur pronostic ce beneficiaza de cota mare.

Fils castiga @ 1.71

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite