Ponturi Rune vs Halys – Wimbledon

Ponturi Rune vs Halys – Wimbledon / sursa foto Facebook

In runda a treia a Grand Slamului va avea loc duelul Rune vs Halys, pentru care probabil vor fi multe ponturi Wimbledon pe bilete.

Francezul Quentin Halys va urca mult in clasament in urma acestui turneu. In runda a treia a turneului de la Wimbledon el il va infrunta pe danezul Holger Rune. Partida va incepe sambata, 6 iulie si va fi a doua de pe terenul 18. Este unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri din aceasta runda, fapt ce probabil va aduce multe ponturi Wimbledon, nu neaparat in favoarea capului de serie. Castigatorul acestui duel il va intalni in optimi pe cel ce se va impune in partida dintre Popyrin si Djokovic. 

Cote pariuri Rune vs Halys

Rune porneste favorit destul de clar in aceasta partida, conform caselor de pariuri. La Betano danezul are 1.2 la victorie, pe cand francezul este cotat cu 4.55. Betano iti va valida automat pariul ca fiind castigator daca jucatorul pe care ai mizat ca va castiga va conduce la seturi cu 2-0. Totodata, la Betano poti vedea in transmisiune directa orice meci al turneului de Grand Slam. Asta poate fi de folos in cazul in care te decizi sa plasezi pariuri Wimbledon live.

Cote pariuri Rune vs Halys

Rune 

Cap de serie numarul 15, ocupa locul 16 intr-un clasament live. Cea mai buna clasare a danezului in varsta de 21 ani o reprezinta pozitia a patra, obtinuta vara anului trecut. 

In primul tur de la Wimbledon se impunea in minimum de seturi in fata coreeanului Kwon, scor 6-1; 6-4; 6-4. In a doua runda castiga in 4 seturi in fata lui Seyboth Wild, dupa ce il pierdea pe primul. Impotriva lui Kwon reusea 30 lovituri castigatoare si comitea 16 erori nefortate. Dintre cele 30 lovituri castigatoare, 16 erau asi. Nu ii oferea lui Kwon nicio oportunitate de break. Tot 16 asi servea si contra brazilianului, cand reusea 56 lovituri castigatoare si comitea 27 erori nefortate.

Inaintea Grand Slamului de la Wimbledon, Rune mai disputa un singur turneu pe iarba. Este vorba de cel de la Queens, unde era eliminat inca din prima runda de australianul Jordan Thompson. Rune era cel ce se impunea in primul set. In 2024 danezul pierdea in turul secund la Australian Open. In schimb, la Roland Garros avansa pana in optimi.

La Wimbledon Rune mai participa la doua editii. In 2022 era eliminat inca din prima runda. Anul trecut ajungea pana in sferturi. Acolo era eliminat de liderul mondial de la acea vreme, Carlos Alcaraz. 

100% BONUS la depunere 500 RON

Halys

Se afla pe locul 187, cu o victorie aici putand urca in top 150. Cea mai buna clasare a sa o reprezinta locul 61, ocupat la inceputul anului trecut. Francezul are puterea de a reveni curand in top 100. Poate chiar in acest an.

Disputa calificari la acest turneu de Grand Slam. In runda a doua avea ceva emotii in fata lui Jay Clarke, contra caruia se impunea in decisiv. In primul tur de pe tabloul principal il elimina in minimum de seturi pe americanul Eubanks. In al doilea tur trecea de rusul Khachanov, cap de serie numarul 21. Halys era condus cu 0-1 si 1-2 la seturi, insa se impunea cu 6-4 in decisiv. Impotriva lui Eubanks realiza 42 lovituri castigatoare si comitea 15 erori nefortate. In fata lui Khachanov statea si mai bine, reusind nu mai putin de 71 lovituri castigatoare, dintre care 24 asi. Comitea doar 24 erori nefortate. 

Are 8 victorii in precedentele 10 meciuri de pe iarba. Ultimul turneu pe iarba il disputa anul trecut, cand ajungea in runda a treia la Wimbledon. In 2024 era eliminat in turul II de pe tabloul principal la Australian Open. La Roland Garros, in schimb, pierdea in ultimul tur al calificarilor. 

Participa in 7 editii la Wimbledon, interval in care castiga 7 meciuri. Anul trecut realizase cea mai buna performanta, cand era eliminat de Jannik Sinner in al treilea tur. Se impunea in doua din cele 12 partide disputate in cariera in fata jucatorilor din top 20. 

Ponturi Rune vs Halys

Daca va continua sa joace la fel ca in primele doua runde, se prea poate ca Halys sa ii puna mari probleme lui Rune. De partea cealalta, danezul nu a impresionat prea tare pe iarba, asadar daca doresti sa plasezi la Wimbledon ponturi Rune vs Halys, nu cadea in capcana intinsa de casele de pariuri. Cred, mai degraba, ca vom avea un joc echilibrat, in care oricine se poate impune.

Halys (+5.5 game-uri) @ 1.57

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite