Ponturi Norrie vs Zverev – Wimbledon

Ponturi Norrie vs Zverev
Ponturi Norrie vs Zverev (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Norrie vs Zverev – Wimbledon

Sâmbătă, în data de 6 iulie, nu mai devreme de ora 15:30, se va juca partida dintre Cameron Norrie și Alexander Zverev, aceasta contând pentru faza șaisprezecimilor de finală de la Wimbledon.

Ponturi Norrie vs Zverev – Cote Unibet

Ponturi Norrie vs Zverev – Cote Unibet

După cum era de așteptat, jucătorul german pornește ca mare favorit în această confruntare, fiind fără îndoială mai bun. La Unibet, acesta primește o cotă de 1.17 la victorie, în timp ce pentru un succes al britaniculuil avem o cotă de 5.00.

Ponturi Norrie vs Zverev – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Norrie

Nu este un jucător rău, însă este sub nivelul adversarului său din orice punct de vedere, având performanțe mai slabe, stând mai rău în clasamentul ATP, având de asemenea și realizări mai slabe în acest an, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca outsider.

Jucătorul britanic, aflat în prezent pe un modest loc 42 în ierarhia mondială, a cucerit cinci titluri de-a lungul carierei, cel mai important venind în 2021, la Indian Wells, unde câștiga primul și singurul său turneu Masters. La nivel de Grand Slam, cea mai mare performanță a sa a venit chiar la Wimbledon, în 2022, când atingea semifinalele.

Deși a început rău sezonul de iarbă, Cameron Norrie se descurcă bine la turneul londonez, fiind fără set pierdut după două jocuri. A trecut mai întâi de argentinianul Facundo Diaz Acosta, eliminându-l apoi pe conaționalul Jack Draper.

Zverev

Este fără îndoială unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a tenisului masculin, care are în spate realizări notabile, mult peste cele adversarului, astfel că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au luat decizia de a îl da ca mare favorit în această partidă.

În 2022, germanul a suferit o accidentare serioasă la gleznă, care l-a ținut departe de tenis șase luni. Acesta a luptat din greu, revenind în partea de sus a clasamentului ATP, în prezent ocupând locul al patrulea. Ba mai mult, de atunci, acesta a cucerit și trei titluri, dar a jucat și o finală de Grand Slam, la Roland Garros.

După ce a făcut semifinale la Halle, unde a pierdut cu Hubert Hurkacz, Alexander Zverev a bifat două victorii clare la Wimbledon, impunându-se de fiecare dată în minimum de seturi, trecând de Roberto Carballes Baena și Marcos Giron, în duelurile cu acesștia cedând doar 15 game-uri.

Ponturi Norrie vs Zverev

După cum menționam, Alexander Zverev este un jucător mult mai bun, iar în mod normal ar trebui să se impună. Ne așteptăm însă ca Norrie să aibă un cuvânt de spus, având resursele necesare pentru a pune probleme, mai ales că și publicul va fi de partea sa. Așadar, anticipăm un duel disputat, motiv pentru care alegem un pariu pe varianta “peste 32,5 game-uri”, la o cotă de 1.48 oferită de Unibet.

Peste 32,5 game-uri @ Cota 1.48

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite