Hermannstadt vs Universitatea Craiova – Ponturi Superliga

Hermannstadt vs Universitatea Craiova – Ponturi Superliga / sursa foto Facebook.com

Hermannstadt vs Universitatea Craiova este un duel din cadrul primei runde a Superligii – editia 2024/2025. Duelul este programat vineri, 12 iulie 2024, de la ora 21:30 – in direct pe Digi Sport, Prima Sport & Orange Sport.

Vrei sa plasezi ponturi pariuri din Superliga pe Biletul Zilei? Atunci nu mai sta pe ganduri si citeste acest articol, deoarece vei gasi o recomandare destul de interesanta pentru duelul de la sibiu.

✅ Nu uita, la Betano poti incasa 500 RON foarte usor! Doar APASA AICI, inregistreaza-te, finalizeaza procesul de verificare KYC si efectueaza o prima depunere!

100% BONUS la depunere 500 RON

Hermannstadt vs Universitatea Craiova – echilibru in ultimii ani

Din 2022 si pana astazi, cele doua formatii s-au intalnit de 4 ori in Superliga, iar victoriile au fost impartite:

  • 1-0 pentru Hermannstadt (01.09.2022)
  • 2-0 pentru Universitatea Craiova (28.01.2023)
  • 1-0 pentru Universitatea Craiova (04.08.2024)
  • 2-1 pentru Hermannstadt (10.12.2023)

Duelul din aceasta seara se anunta si el unul destul de echilibrat, cel putin daca aruncam o privire peste cotele pariuri acordate de catre operatorul online Betano. Hermannstadt a incheiat pe locul 9 in clasamentul din play-out stagiunea precedenta, la 2 puncte in spatele celor de la Otelul Galati.

De partea cealalta, Universitatea Craiova a evoluat in play-off, acolo unde a completat podiumul – in spatele campioanei FCSB si celor de la CFR Cluj. Oltenii au reusit sa se califice in preliminariile Conference League, dupa ce au castigat un baraj tensionat cu Universitatea Cluj.

Dupa un 0-0 in timpul regulamentar, Houri reusea sa deschida scorul in minutul 120 – din penalty. Meciul s-a prelungit pana in minutul 120+10, atunci cand alb-negrii au restabilit egalitatea, tot de la punctul cu var. La loviturile de departajare, oltenii au avut sorti de izbanda si s-au impus cu scorul de 5-4.

Transferuri, echipe probabile si ponturi pariuri

Gruparea sibiana a facut schimbari de trupe in aceasta vara. Catalin Cabuz, TIberiu Capusa, Ronaldo Deaconu, Aurelian Chitu, Antoni Ivanov, Vahid Selimovic, Thiago Goncalves si Mateus Castro au sosit – in timp ce Sota Mino, MIhai Butean, Gabriel Iancu, Marius Antoche, Paolo Medina, Emanuel Baba si Ruben Fonseca au plecat.

  • Echipa probabila Hermannstadt: Cabuz – Capusa, Gaman, Bejan, Goncalves – Dragos Iancu, Biceanu, Murgia – Luca, Chitu, Balaure

De partea cealalta, patronul Universitatii Craiova nu a investit prea mult in ultima perioada. La echipa au sosit Gregorio Sierra, Takuto Oshima, Silviu Lung Jr., Carlos Mora & Luis Paradela, iar de pe Ion Oblemenco au plecat Raul Silva, Alexandru Mateiu, Kozulj, David Sala, Pyry Soiri, Jalen Blesa si Atanas Trica.

  • Echipa probabila Universitatea Craiova: Silviu Lung Jr. – Vladoiu, Tomasec, Badelj, Bancu – Cretu, Oshima, Capatina – Baiaram, Ivan, Mitrita
Universitatea Craiova castiga minim o repriza @ 1.70

Un lucru este cert, Universitatea Craiova nu va avea o misiune usoara. Oltenii insa au un lot mult mai valoros – iar nucleul de jucatori, cel putin in compartimentul ofensiv, a fost pastrat.

Pentru alb-albastrii aceste prime runde de campionat sunt foarte importante – deoarece au nevoie de ritm de joc inainte de debutul in preliminariile Conference League. Ma astept la un rezultat pozitiv al oaspetilor, insa mergem pe un pont la pariuri mai safe.

Ce parere ai despre recomandarea la meciul Hermannstadt vs Universitatea Craiova?

PARIAZA PE SUPERLIGA CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite