Ponturi Giron vs Zverev – Wimbledon

Ponturi Giron vs Zverev
Ponturi Giron vs Zverev (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Giron vs Zverev – Wimbledon

Joi, în data de 4 iunie, nu mai devreme de ora 18:30, se va juca partida dintre Marcos Giron și Alexander Zverev, aceasta contând pentru runda a doua de pe tabloul masculin de la Wimbledon.

Ponturi Giron vs Zverev – Cote Unibet

Ponturi Giron vs Zverev – Cote Unibet

După cum era de așteptat, agențiile de pariuri îl dau ca favorit cert pe Alexander Zverev, fiind cu siguranță un jucător mult mai bun. La Unibet, acesta primește o cotă de 1.11, în timp ce pentru un succes al lui Marcos Giron avem o cotă de 6.50.

Ponturi Giron vs Zverev – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Giron

Este un jucător care evoluează de un deceniu în circuitul profesionist, însă care nu se poate lăuda cu performanțe notabile în carieră, fiind mult sub nivelul adversarului său din toate punctele de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să îl dea ca outsider în această partidă.

Americanul, aflat în prezent pe locul 46 în clasamentul ATP, are două finale în palmares, pierzându-le însă pe ambele, fiind învins de Brandon Nakashima la San Diego, în 2022, dar și de Tommy Paul la turneul de la Dallas, în 2024. Evident, realizările acestuia la nivel de Mare Șlem sunt modeste, nereușind să depășească vreodată turul al treilea.

Marcos Giron este pentru a patra oară la rând în turul al doilea de la Wimbledon, pe care speră să îl depășească în premieră. La ediția actuală și-a început aventura cu britanicul Henry Searle, în fața căruia s-a impus cu 3-1, revenind după ce a cedat primul set.

Zverev

Este un jucător de top, care la un moment dat a fost extrem de aproape de a deveni lider mondial. Acesta ne-a obișnuit să aibă pretenții uriașe la fiecare turneu la care ia parte, având în spate realizări notabile, cu care nu mulți jucători din circuitul ATP se pot lăuda.

Germanul a cucerit nu mai puțin de 22 de titluri în carieră, triumfând de două ori la Turneul Campionilor, câștigând și medalia de aur la Jocurile Olimpice. Acesta se poate mândri și cu două finale de Grand Slam, la US Open în 2020, dar și la Roland Garros anul acesta, pe ambele pierzându-le în set decisiv.

Alexander Zverev, care nu a trecut niciodată de optimi la Wimbledon, a început în forță la ediția actuală, în primul meci impunându-se clar cu spaniolul Roberto Carballes Baena, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi, cedând doar opt game-uri.

Ponturi Giron vs Zverev

Alexander Zverev este net superior adversarului său, depășindu-l în mod clar la toate capitolele, așa că avem mari pretenții de la acesta. Germanul arată foarte bine în ultima perioadă, astfel că avem motive să credem că va face o figură frumoasă și se va impune în mod clar, de aceea mizăm pe un succes al acestuia în minimum de seturi, la o cotă foarte bună de 1.91.

0-3 Zverev @ Cota 1.91

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite