Ponturi Fearnley vs Djokovic – Wimbledon

Ponturi Fearnley vs Djokovic
Ponturi Fearnley vs Djokovic (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Fearnley vs Djokovic – Wimbledon

Joi, în data de 4 iulie, nu înainte de ora 15:30, Novak Djokovic, campion de șapte ori pe iarba de la Wimbledon, se va lupta cu britanicul Jacob Fearnley pentru un loc în turul al treilea al turneului de la Londra.

Ponturi Fearnley vs Djokovic – Cote Unibet

Ponturi Fearnley vs Djokovic – Cote Unibet

Așa cum este cazul în majoritatea partidelor pe care le dispută, Novak Djokovic pornește ca mare favorit în această confruntare, primind o cotă de 1.02 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al lui Jacob Fearnley avem o cotă de 13.00.

Ponturi Fearnley vs Djokovic – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Fearnley

Este un jucător modest, care nu a ajuns la Wimbledon pe baza performanțelor sale, ci grație unui wild card primit din partea organizatorilor, astfel că joacă pentru prima dată în cariera pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.

Britanicul, aflat în acest moment doar pe un modest loc 277 în clasamentul ATP, are în palmares un singur titlu, venit însă într-un turneu Challenger. Luna aceasta a atins finala la un turneu disputat la Nottingham, acolo unde l-a învins pe Charles Broom în trei seturi.

La debutul său la Wimbledon, acesta a început cum nu se putea mai bine, având în vedere faptul că în primul meci a trecut lejer de spaniolul Ajelandro Moro Canas, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi, după aproape trei ore de joc.

Djokovic

Este poate cel mai mare jucător al tuturor timpurilor, cel puțin dacă ne raportăm la palmaresul acestuia, având în spate o serie de recorduri impresionante, dar și o mulțime de titluri câștigate, mai exact 98, 24 dintre acestea venind în turnee de Mare Șlem.

Novak Djokovic a disputat nu mai puțin de nouă finale la Wimbledon, câștigând șapte dintre ele. A clacat de două ori, în 2013 contra lui Andy Murray, dar și în 2023, în fața lui Carlos Alcaraz, pierzând în set decisiv, într-un meci în care ibericul a avut o evoluție formidabilă.

Înainte de Wimbledon, Nole a jucat la Roland Garros, de unde a fost nevoit să se retragă înainte de sferturi, având probleme la genunchi, care au necesitat intervenție chirurgicală. Sârbul a revenit rapid în circuit, debutând cu o victorie clară la această ediție de Wimbledon, trecând în minimum de seturi de Vit Kopriva, cu care a cedat doar cinci game-uri.

Ponturi Fearnley vs Djokovic

Novak Djokovic este un jucător care, deși a ajuns la 37 de ani și are în spate performanțe uriașe, încă are dorința de a câștiga titluri importante, jucând la un nivel înalt. E drept, nu are parte de un an grozav, însă un astfel de meci ar trebui rezolvat de acesta fără probleme, iar noi ne așteptăm să se impună lejer, în minimum de seturi. Așadar, vom paria în consecință, la o cotă de 1.40 oferită de Unibet.

0-3 Djokovic @ Cota 1.40

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite