Ponturi Todoni vs Gauff – Wimbledon

Ponturi Todoni vs Gauff – Wimbledon / sursa foto Instagram

Multa lume va oferi ponturi Wimbledon in favoarea americancei in duelul Todoni vs Gauff, din runda a doua a turneului de Grand Slam.

Anca Todoni are o misiune extrem de dificila in runda a doua a turneului de la Wimbledon. Romanca o va avea adversara pe Coco Gauff. Probabil ca vor fi multe bilete pariuri care sa contina ponturi Wimbledon in favoarea americancei, insa poate vom avea parte de o surpriza din partea romancei. Partida va incepe miercuri, 3 iulie, la ora 15:00. Invingatoarea acestui duel o va intalni in runda a treia pe cea care se va impune in duelul dintre Burel si Kartal.

100% BONUS la depunere 500 RON

Cote pariuri Wimbledon Todoni vs Gauff

Nu este nicio surpriza pentru nimeni ca Gauff porneste favorita clara in acest duel, conform caselor de pariuri. Betano prezinta cota 1.05 pentru victoria americancei, in vreme ce Todoni este cotata cu 10.5. Daca ai plasat ponturi Wimbledon pe victoria unei jucatoare, iar aceasta se va impune cu 6-0 sau 6-1 in primul set, Betano iti va valida pariul ca fiind castigator

Cote Todoni vs Gauff

Todoni

Este singura jucatoare din Romania care a reusit sa avanseze in runda secunda. Intr-un clasament live ocupa locul 118, cea mai buna pozitie din scurta cariera a jucatoarei de 19 ani.

Romanca a trecut cu brio de cele trei meciuri din calificari, avand emotii doar in fata australiencei Birrell. Todoni pornea outsider in acel duel, insa reusea sa se impuna, dupa ce  pierduse primul set la tie-break. In prima runda de pe tabloul principal Todoni o invingea fara emotii pe Olga Danilovic, sarboaica venita si ea din calificari. Trecea cu scorul de 7-5; 6-1 Reusea 17 lovituri castigatoare, comitand 14 erori nefortate.

Inaintea turneului de la Wimbledon Todoni disputa un turneu challenger pe iarba din Italia. Pierdea in runda secunda in fata Alyciei Parks, dupa ce in primul tur trecea de Bouzas-Maneiro, cap de serie numarul 3. Inaintea turneului challenger de la Gaiba, romanca se impunea intr-un challenger pe zgura, disputat la Bari.

Pentru Todoni este abia a doua participare la un turneu de Grand Slam. Prima avea loc in acest an, la Roland Garros, cand pierdea in primul tur preliminar, chiar in fata lui Danilovic. 

Gauff

Este favorita numarul 2 la acest turneu, in clasamentul WTA aflandu-se la peste 3 000 puncte in spatele liderului Iga Swiatek. Aflata pe locul 3 in clasament, Sabalenka a abandonat inaintea acestui turneu. Diferenta dintre Gauff si ocupanta locului 4 este de aproape 2 500 puncte. Asadar, Gauff va ramane pe pozitia secunda dupa acest turneu, indiferent de rezultate.

Nu intampina nicio emotie in prima runda a turneului de la Wimbledon. Acolo o invingea pe conationala sa, Caroline Dolehide, in minimum de seturi, scor 6-1; 6-2. Gauff reusea 15 lovituri castigatoare, comitand tot atatea erori nefortate.

Inaintea turneului de la Wimbledon, Gauff mai juca un turneu pe iarba. Este vorba de cel de la Berlin, unde ajungea in semifinale. Acolo era eliminata de Pegula, dupa ce in sferturi a profitat de abandonul tunisiencei Ons Jabeur.

Jucatoarea in varsta de 20 ani a mai participat la 4 editii de Wimbledon. Cele mai bune rezultate veneau in 2019 si 2021, cand ajungea in optimi. Anul trecut nu putea trece de prima runda, adversara fiind compatrioata sa Sofia Kenin, jucatoare venita din calificari. In 2024 Gauff ajungea in semifinale atat la Australian Open, cat si la Roland Garros.

Pariuri Todoni vs Gauff

Desi Todoni pare sa joace bine pe iarba, ar fi un miracol sa o invinga pe Gauff. In cativa ani poate se va bate de la egal la egal cu jucatoare din top 20, insa acum pare prea devreme. Mai ales pe o suprafata precum iarba, unde romancele nu au performante, in general. Daca esti, asadar, in cautare de ponturi Wimbledon pentru aceasta partida, iti recomand sa mizezi pe al tau bilet pariuri ca Anca nu va castiga 8 sau mai multe game-uri. Doar in una din precedentele 7 partide de Grand Slam Gauff pierdea mai mult de 7 game-uri.

Todoni castiga sub 7.5 game-uri @ 1.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite