Ponturi Aliassime vs Kokkinakis – Wimbledon

Ponturi Aliassime vs Kokkinakis - Wimbledon

Ponturi Aliassime vs Kokkinakis – Wimbledon

In prima runda a turneului de la Wimbledon canadianul Auger-Aliassime va avea un examen greu. Adversar va fi australianul Thanasi Kokkinakis, jucator ce nu evolueaza rau pe iarba. Meciul va incepe marti, 2 iulie si va fi al patrulea de pe terenul 17. Invingatorul acestei dispute il va intalni in runda secunda pe cel al partidei dintre Pouille si Djere.

Cote pariuri Aliassime vs Kokkinakis

Casele de pariuri ii ofera prima sansa lui Auger-Aliassime, insa acesta nu este favorit clar. La casa online Betano canadianul are cota 1.38 la victorie, in vreme ce lui Kokkinakis i se ofera cota 3.05. In cazul in care jucatorul pe care ai mizat ca va castiga conduce la seturi cu 2-0, Betano iti va valida automat pariul ca fiind castigator. 

Aliassime

Cap de serie numarul 17, Aliassime este singurul reprezentant al Canadei din top 120 in clasamentul ATP. Cea mai buna clasare a acestuia este un loc 6, obtinut la sfarsitul anului 2022.

A disputat un singur turneu pe iarba in acest an. Se intampla la Halle, acolo unde era eliminat inca din prima runda de neamtul Koepfer, detinator de wild-card. Neamtul conducea cu scorul de 6-4; 4-3 cand Aliassime a fost nevoit sa se retraga. In 2024 canadianul ajungea in turul III la Australian Open si in optimi la Roland Garros.

Zece meciuri a disputat canadianul la Wimbledon, impunandu-se in 6 dintre ele. Cea mai mare performanta o reusea in 2021, cand ajungea in sferturi. Anul trecut era eliminat inca din primul tur de americanul Mmoh, venit din calificari. In cele doua meciuri de la Wimbledon din 2022, respectiv 2023, 3 din cele 4 seturi se incheiau la tie-break.

Kokkinakis

Ocupa locul 93 in clasamentul ATP, cea mai buna clasare a sa fiind locul 65. Se petrecea la finalul anului trecut. Australianul a suferit doar doua infrangeri pe teren din ultimele 8 meciuri, indiferent de suprafata.

In varsta de 28 ani, australianul concura intr-un singur turneu pe iarba in acest an. Se intampla la Queens, unde nu reusea sa treaca de calificari. In runda a doua a calificarilor abandona in fata niponului Taro Daniel. In acest an Kokkinakis era invins in turul al doilea la Australian Open si in turul al treilea la Roland Garros. 

La Wimbledon australianul a disputat 9 partide, castigand 3. In 2022 era singura data cand reusea sa acceada in runda a doua. Era eliminat acolo de Djokovic. Anul trecut Kokkinakis era invins in primul tur al calificarilor de elvetianul Riedi. In 3 din precedentele 5 partide de la Wimbledon ale australianului, cel putin doua seturi intrau in prelungiri.

Pariuri Aliassime vs Kokkinakis

Avand in vedere ultimele meciuri de la Wimbledon ale celor doi, ma astept ca aici sa avem parte de o partida lunga. Poate Kokkinakis nu va reusi surpriza, insa foarte probabil nu va ceda usor.

peste 180.5 minute @ Cota 1.83
JOACA ACUM CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite