Ponturi Mexic vs Jamaica – Copa America

Ponturi Mexic vs Jamaica
Ponturi Mexic vs Jamaica (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Mexic vs Jamaica – Copa America

Confruntarea dintre Mexic și Jamaica este una ce conteaza pentru prima runda din cadrul fazei grupelor de la Copa America, fiind programată să se joace în această noapte, de la ora 04:00, urmând să se desfășoare pe “NRG Stadium”.

Ponturi Mexic vs Jamaica – Cote Unibet

Ponturi Mexic vs Jamaica – Cote Unibet

După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca mare favorită în această confruntare pe reprezentativa Mexicului, fiind ce-i drept mai puternică, având și pretenții mult mai mari. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.57 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor din Jamaica avem o cotă de 6.00.

Te-ar putea interesa și următoarele materiale:

Ponturi Mexic vs Jamaica – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Mexic

Conform site-urilor de specialitate, este a șaptea națională ca valoare de la această ediție de Copa America, fiind mult peste nivelul adversarei sale din acest punct de vedere, astfel că nu este o surpriză faptul că pornește ca favorită certă la casele de pariuri.

Mexicanii nu sunt la prima lor participare la Copa America, între 1993 și 2016 jucând la zece ediții consecutive, aceștia atingând finala de două ori, jucând de asemenea și trei semifinale. Aceștia au în palmares și 18 participări la Cupa Mondială, dar și 12 succese la Gold Cup, ultimul venind în 2023.

Reprezentativa Mexicului nu are un moral grozav înainte de a-și începe aventura la Copa America, având în vedere faptul că vine după două înfrangeri. Mai întâi, aceștia au pierdut în manieră clară cu Uruguay, scor 0-4, urmând apoi un eșec și cu Brazilia, scor 2-3.

• ECHIPA PROBABILĂ: J Gonzalez; J Sanchez, Montes, Vasquez, Arteaga; E Sanchez, Alvarez, Chavez; Antuna, Gimenez, Vega

Jamaica

Cu un lot de două ori mai slab decât al adversarei sale, cel puțin pe hârtie, reprezentativa jamaicană pornește ca outsideră certă în această dispută, bookmakerii având toate motivele să ia această decizie, urmând totuși să înfrunte o națională mai titrată, ce are mult mai multă experiență la turneele finale.

Jamaicanii mai au în palmares două participări la Copa America, jucând la edițiile din 2015 și 2016, la ambele fiind eliminați încă din grupe. În cele șase partide disputate la acest turneu nu au obținut niciun punct, ba mai mult, nici măcar nu au reușit să înscrie vreun gol.

Interesant este faptul că naționala lui Heimir Hallgrímsson este într-o formă mai bună decât adversara sa, însă, ce-i drept, a întâlnit adversari mult mai slabi. Vine după trei victorii consecutive, impunându-se pe rând cu Panama, Republica Dominicană și Dominica.

• ECHIPA PROBABILĂ: Blake; Lowe, Hector, Bernard; Latibeaudiere, Palmer, Johnson, Anderson; Decordova-Reid, Antonio, Nicholson

Ponturi Mexic vs Jamaica

Diferența de valoare dintre cele două naționale este destul de clară, reprezentativa Mexicului fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență, așa că avem pretenții mari de la aceasta. Mizăm pe faptul că va căuta să debuteze cu victorie la această ediție de Copa America, așa că pariem cu încredere pe un succes al său, la o cotă de 1.57 oferită de Unibet.

Mexic câștigă @ 1.57

Pariază pe ponturi Mexic vs Jamaica cu cele mai bune promoții de pe piață:

PARIAZĂ LA EURO CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite