Ponturi Ecuador vs Venezuela – Copa America

Ponturi Ecuador vs Venezuela
Ponturi Ecuador vs Venezuela (sursa foto – facebook.com)

Ponturi Ecuador vs Venezuela – Copa America

Confruntarea dintre Ecuador și Venezuela este una programată să se joace în această noapte, de la ora 01:00, contând pentru prima etapa din grupele acestei ediții de Copa America, urmând să se desfășoare pe “Levi’s Stadium”.

Ponturi Ecuador vs Venezuela – Cote Unibet

Ponturi Ecuador vs Venezuela – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, reprezentativa Ecuadorului pornește cu prima șansă în această înfruntare, cum era și normal de altfel, fiind mai puternică. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.91 în cazul unui succes, în timp ce naționala Venezuelei are cota 4.60 la victorie.

Te-ar putea interesa și următoarele materiale:

Ponturi Ecuador vs Venezuela – pariază cu 500 RON BONUS

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Ecuador

Judecând după informațiile oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot mai valoros decât al adversarei sale, având și un plus de experiență, astfel că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au luat decizia de a o da ca favorită în această înfruntare.

Ecuadorienii au luat parte la patru din ultimele șase turnee mondiale disputate, însă doar la unul singur au trecut de grupe, în 2006. La Copa America nu se pot lăuda cu rezultate excepționale, ținând cont de faptul că nu au cucerit niciodată trofeul, la ediția anterioară fiind eliminați în sferturi, pierzând cu Argentina, națională care avea să câștige turneul.

Naționala Ecuadorului are un moral bun înainte de a-și începe aventura la această ediție de Copa America, venind după două victorii. S-a impus mai întâi cu 3-1 în duelul cu Bolivia, urmând apoi o victorie cu 2-1 în confruntarea amicală cu reprezentativa din Honduras.

• ECHIPA PROBABILĂ: Dominguez; Preciado, Torres, Pacho, Hincapie; Ortiz, Caicedo; Yeboah, Paez, Sarmiento; Valencia

Venezuela

Dacă ne raportăm atât la valoarea lotului de care dispune, cât și la performanțele din ultimii ani, putem spune că este sub nivelul adversarei sale, astfel că, după cum era de așteptat, agențiile de pariuri o dau ca outsideră în această confruntare.

Naționala Venezuelei este singura din America de Sud care încă nu a luat parte la vreo ediție de Campionat Mondial. Nici la Copa America nu se poate lauda cu performanțe notabile, depășind faza grupelor doar de patru ori în întreaga sa istorie, la ediția precedentă obținând doar două puncte în patru jocuri.

Spre deosebire de adversara sa, reprezentativa pregătită de Fernando Batista nu traversează o perioadă grozavă, venind după o serie de cinci partide consecutive fără victorie. În acest interval a pierdut cu Italia și Columbia, remizând în duelurile cu Ecuador, Peru și Guatemala.

• ECHIPA PROBABILĂ: Romo; Navarro, Makoun, Angel, Gonzalez; Casseres, Martinez, Herrera; Savarino, Rondon, Soteldo

Ponturi Ecuador vs Venezuela

După cum menționam, reprezentativa Ecuadorului are un plus de valoare, fiind și într-o formă mai bună, așa că avem mari așteptări de la aceasta. Într-o grupă din care mai fac parte Mexic și Jamaica, aceasta are motive să spere chiar la primul loc, de aceea mizăm pe faptul că va face tot posibilul pentru a începe cu victorie la turneu, astfel că vom paria în consecință, la o cotă de 1.91 oferită de Unibet.

Ecuador câștigă @ 1.91

Pariază pe ponturi Ecuador vs Venezuela cu cele mai bune promoții de pe piață:

PARIAZĂ LA EURO CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite