Pariuri Speciale EURO 2024 pe care nu trebuie să le ratezi

Pariuri Speciale EURO 2024 pe care nu trebuie să le ratezi
Pariuri Speciale EURO 2024 pe care nu trebuie să le ratezi – sursa foto: facebook.com

Pariuri Speciale EURO 2024 pe care nu trebuie să le ratezi – recomandarile noastre

ÎN SFÂRȘIT! A început Campionatul European, urmând ca astăzi, 14 iunie, de la ora 22:00, să se joace meciul de deschidere dintre Germania și Scoția. În ultima vreme, tipsterii XBets au depus eforturi pentru a publica materiale cât mai interesante și cât mai utile, astfel că la noi pe site puteți găsi tot felul de ponturi, bilete, promoții sau informații.

În acest articol avem șase pariuri speciale EURO 2024, toate alese de la Superbet, agenție online care propune un bonus care include 222 Rotiri Gratuite fără depunere + 80 RON FreeBet la o depunere de minim 20 RON. Ba mai mult, dacă îți deschizi cont prin ACEST LINK, poți beneficia și de pachetul de bun-venit de până la 500 RON, cu care poți profita din plin de Campionatul European.

Te-ar mai putea interesa și:

301 Rotiri Gratuite la 20 Dazzling Hot

Vezi cele 6 pariuri speciale EURO 2024:

După cum menționam, am ales șase pronosticuri, trei antepost și alte trei pentru partidele ce se vor disputa în zilele următoare. Toate au șanse bune de reușită, însă ar fi recomandat să le treci mai întâi prin filtrul propriu. Multă bafta!

1. Kylian Mbappe să marcheze minim 4 goluri – cota 1.75

Kylian Mbappe este văzut ca principalul favorit la titlul de golgheter la EURO 2024. Francezul, proaspăt transferat la Real Madrid, se poate mândri cu faptul că a marcat nu mai puțin de 12 goluri în două participări la Campionatul Mondial, însă acesta nu a reușit să își treacă numele pe tabelă la precedenta ediție a turneului european. De data aceasta ne așteptăm ca “Donatello” să fie mult mai motivat și să facă tot posibilul pentru a-și ajuta naționala să pună mâna pe trofeu.

2. Romelu Lukaku să marcheze minim 3 goluri – cota 1.85

Romelu Lukaku este fără dubii cel mai periculos jucător din ofensiva belgienilor, atacantul Romei având nu mai puțin de 85 de reușite în tricoul “dracilor”, în 115 prezențe. Acesta vine cu un moral bun la turneu, marcând de două ori în ultimul meci de pregătire, așa că avem multe motive să credem că va puncta de trei ori la această ediție de EURO, mai ales că joacă într-o grupă accesibilă.

3. Bruno Fernandes cel mai bun pasator decisiv pentru Portugalia – cota 2.50

“The main-man” pentru Portugalia rămâne în continuare Cristiano Ronaldo, însă atunci când vorbim de goluri. Dacă ne raportăm la construcție, la faze create, dar mai ales, la pase decisive, Bruno Fernandes este fără dubii omul pe care trebuie să punem ochii. La Superbet am găsit o cotă foarte bună de 2.50 ca acesta să ofere cele mai multe assist-uri pentru Portugalia, care, în mod normal, ar trebui să iasă fără prea multe emoții.

4. Ungaria vs Elveția: Ungaria marchează peste 0,5 goluri și va avea peste 0,5 cornere – cota 1.50

Am terminat cu pariurile antepost și ne îndreptăm atenția spre meciurile care se vor disputa în zilele următoare. Primul pariu o vizează pe Ungaria, națională care este într-un progres clar, având prestații solide în ultimii ani, așa că avem motive să credem că va avea un cuvânt de spus în duelul cu Elveția, reprezentativă care nu impresionează deloc de ceva vreme.

5. Polonia vs Olanda: Olanda marchează peste 0,5 goluri și va avea peste 3,5 cornere – cota 1.45

Olanda este favorită certă în disputa cu Polonia, națională care are mari probleme de efectiv înaintea turneului. Olandezii vor căuta cu siguranță să înceapă cu victorie la turneu, motiv pentru care ne așteptăm să domine autoritar și să fie cei care vor avea mai multe ocazii și, implicit, vor marca.

6. Belgia vs Slovacia: Belgia marchează peste 0,5 goluri și va avea peste 4,5 cornere – cota 1.55

Diferența de valoare dintre cele două naționale este considerabilă, Belgia fiind net superioară din acest punct de vedere, așa că avem motive să credem că va face o figură frumoasă în această înfruntare. Belgienii au un moral bun, având prestații bune în jocurile de pregătire, iar victoria în fața Slovaciei nu ar trebui să fie o problemă.

Din ultimele trei pronosticuri putem forma un bilet interesant, într-o cotă frumoasă de 3.37:

REVENDICĂ BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite