Ponturi Andreeva v Sabalenka – Roland Garros

Ponturi Andreeva vs Sabalenka
Ponturi Andreeva vs Sabalenka – sursa foto: facebook.com

Ponturi Andreeva v Sabalenka – Roland Garros

Confruntarea dintre Mirra Andreeva si Aryna Sabalenka este una programata sa se joace miercuri, in data de 5 iunie, nu mai devreme de ora 16:45, aceasta contand pentru faza sferturilor de finala de la Roland Garros.

Cote pariuri Andreeva v Sabalenka

Ponturi Andreeva v Sabalenka – Cote Unibet

Jucatoarea din Belarus este mare favorita la casele de pariuri, asa cum este cazul in majoritatea partidelor pe care le disputa, aceasta primind o cota de 1.22 la Unibet. De partea cealalta, pentru o victorie a rusoaicei avem o cota de 4.40 la aceeasi agentie online.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Andreeva

Este o jucatoare extrem de tanara, in varsta de doar 17 ani, care nu are prea multa experienta in circuitul profesionist, fiind mult sub nivelul adversarei sale din multe puncte de vedere, astfel ca, dupa cum era de asteptat, porneste cu sansa a doua in aceasta partida.

Jucatoarea din Rusia, ocupanta locului 38 in clasamentul WTA, a triumfat pana acum doar in turnee ITF, castigand sase titluri in cariera. Tinand cont de varsta pe care o are, putem spune ca are realizari notabile la nivel de Grand Slam, jucand minim optimi de trei ori pana acum, desi a intrat pe tabloul principal de doar cinci ori.

La aceasta editie de Roland Garros, Mirra Andreeva a atins in premiera sferturile unui turneu de Mare Slem. Aceasta a trecut pe rand de Emina Bektas, Victoria Azarenka, Peyton Stearns si Varvara Gracheva, in duelurile cu acestea cedand un singur set.

Sabalenka

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de introducere, fiind fara dubii una dintre cele mai bune jucatoare ale lumii in acest moment, care ne-a obisnuit sa aiba pretentii uriase la fiecare turneu la care ia parte, cum, de altfel, este cazul si la actuala editie a openului francez.

Bielorusa are in spate un palmares bogat, aceasta castigand 14 titluri in cariera, doua dintre ele venind la Australian Open, triumfand la precedentele doua editii. Are de asemenea si o finala la US Open, in timp ce la Roland Garros si Wimbledon a atins semifinalele.

Aryna Sabalenka are un parcurs solid la turneul francez, aceasta legand patru victorii consecutive fara set pierdut, trecand pe rand de Erika Andreeva, Moyuka Uchijima, Paula Badosa si Emma Navarro, in duelurile cu acestea cedand doar 18 game-uri.

Ponturi Andreeva v Sabalenka

Diferenta de valoare dintre cele doua jucatoare este clara, Sabalenka fiind mai titrata, dar si mult mai experimentata, asa ca avem mari pretentii de la aceasta. Tinand cont de forma pe care o traverseaza, ne asteptam sa avanseze fara emotii in semifinalele de la Roland Garros, motiv pentru care mizam pe un succes in minimum de seturi al acesteia, la o cota de 1.60 oferita de Unibet.

0-2 Sabalenka @ 1.60
ÎNCASEAZĂ ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite