Ponturi Danilovic vs Vondrousova – Roland Garros 

Ponturi Danilovic vs Vondrousova - Roland Garros 

Ponturi Danilovic vs Vondrousova – Roland Garros 

Duminica, 2 iunie, incepand cu ora 12:00, va avea loc partida dintre Olga Danilovic si Marketa Vondrousova. Duelul conteaza pentru optimile Roland Garros. Invingatoarea acestei partide va intalni in sferturi jucatoarea care se va impune in duelul dintre Swiatek si Potapova.

Cote pariuri Danilovic vs Vondrousova

La casele online de pariuri avem o mare favorita, in persoana Marketei Vondrousova. La Superbet cehoaica are cota 1.33 la victorie, in vreme ce jucatoarea din Grecia este cotata cu 3.4. In cazul in care jucatoarea pe care ai pariat pre-live va castiga orice set cu 6-0 Superbet iti va valida pariul ca fiind castigator, indiferent de rezultatul final al partidei. 

Danilovic

Se afla in afara top 100, inaintea acestei competitii ocupand locul 125. Intr-un clasament live ocupa locul 108, iar cu o victorie aici ar putea urca pe 76. Cea mai buna performanta a ei dateaza din vara anului trecut, cand ocupa pozitia 93.

Jucatoarea in varsta de 23 ani a disputat 22 partide pe zgura in acest sezon, dintre care se impunea in 16. Este adevarat, cele mai multe veneau in turnee ITF si challenger, precum si in calificarile turneelor WTA. Se remarca insa la turneul de la Madrid, unde venea din calificari si ajungea in turul secund de pe tabloul principal. Acolo pierdea la mare lupta cu Daniele Collins, cedand in tie-breakul setului decisiv. 

La Roland Garros isi incepea drumul prin calificari in acest an trecand de romanca Anca Todoni. In primul tur de pe tabloul principal trecea de italianca Martina Trevisan. In al doilea se impunea contra americancei Daniele Collins, cap de serie numarul 11. A ajuns aici trecand in turul al treilea de croata Donna Vekic. Atat de Collins, cat si de Vekic era condusa la seturi. In fata croatei pierdea chiar cu 0-6 primul set.

Grecoaica disputa 21 partide la Roland Garros, dintre care se impunea in 16. In fiecare din ultimele doua editii trecea de calificari. Anul trecut ajungea in turul al treilea, acolo unde era invinsa de Ons Jabeur, dupa ce luase primul set. 

Vondrousova

Este cap de serie numarul 5. Intr-un clasament live ocupa pozitia a sasea, lucru care reprezinta cea mai buna performanta din cariera ei. Daca o va invinge pe Danilovic, lucru care pare sa ii fie la indemana, jucatoarea in varsta de 24 ani va urca pe locul 5. 

Noua victorii obtinea Vondrousova din 13 partide in acest sezon de zgura. In ultimele 3 turnee, totusi, nu izbutea sa treaca mai mult de un tur. In toate cele 3 infrangeri din aceste turnee pornea cu prima sansa. 

La Roland Garros nu intampina dificultati in primul si al treilea tur. In ambele jocuri se impunea cu 6-1; 6-3, adversare fiind Rebeca Masarova si Chloe Paquet. In schimb, in a doua runda pierdea cu 0-6 primul set in fata americancei Katie Volynets, venita din calficari. Le castiga pe urmatoarele cu 6-1; 6-4. In acea partida Marketa comitea nu mai putin de 9 duble greseli. 

Cehoaica disputa 23 partide in cariera la Openul Francez, impunandu-se in 17 dintre ele. Cea mai buna performanta venea in 2019, cand ajungea in finala. Acolo era invinsa de australianca Barty. Anul trecut Vondrousova se oprea in turul secund, invinsa fiind acolo de rusoaica Darya Kasatkina.

Ponturi tenis Danilovic vs Vondrousova

Chiar daca Vondrousova reusea in toate cele 3 tururi de la Roland Garros mai multe lovituri castigatoare decat erori nefortate, nu impresiona la acest capitol. Danilovic este pe val si cred ca aceasta prestatie buna va continua si in fata Vondrousovei. Nu spun neaparat ca va castiga, insa opinez ca minim un set va intra in prelungiri sau ca va fi castigat de grecoaica.

Peste 18,5 game-uri - Cota 1.45
JOACA ACUM CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite