Ponturi Andreescu vs Paolini – Roland Garros

Ponturi Andreescu vs Paolini - Roland Garros

Ponturi Andreescu vs Paolini – Roland Garros

Sambata, 1 iunie, nu mai devreme de 15:30, va avea loc duelul dintre Bianca Andreescu si Jasmine Paolini. Acesta conteaza pentru cea de-a treia runda a turneului de la Roland Garros. Invingatoarea de aici va intalni in optimi jucatoarea care se va impune in duelul dintre Zheng si Avanesyan.

Cote pariuri Andreescu vs Paolini

Italianca Paolini porneste cu prima sansa in aceasta partida, conform caselor de pariuri online. Betano ii ofera cota 1.47 la victorie, pe cand canadianca este cotata cu 2.72. In cazul in care jucatoarea pe care ai pariat va castiga primul set cu 6-0 sau 6-1, Betano iti va valida pariul ca fiind castigator.

Andreescu

Perioada sa de glorie s-a consumat in 2019. Cea mai buna pozitie a canadiencei cu origini romane o obtinea la finalul anului 2019, cand se clasa a patra. Inaintea acestui turneu, Bianca se gasea abia pe pozitia 228. Intr-un clasament live ocupa locul 224, iar daca o va invinge pe Paolini va putea urca pana pe 171. De punctat ca Bianca suferea o accidentare destul de grava anul trecut, care o tinea departe de teren timp de 10 luni.

Pentru Bianca Andreescu cele doua partide de la Roland Garros au fost primele din acest an. In prima runda trecea de spanioloaica Sorribes Tormo cu 7-5; 6-1. In al doilea tur pierdea primul set cu 1-6 in fata Annei Kalinskaya. Revenea apoi si le castiga pe urmatoarele doua cu 7-5; 6-3. In ambele partide Bianca era cotata cu a doua sansa si in ambele reusea mai multe lovituri castigatoare decat erori nefortate.

Canadianca a disputat 14 meciuri la Roland Garros, castigand 8 dintre ele. Cea mai buna performanta venea anul trecut, cand ajungea in al treilea tur. Acum si-a egalat performanta si nu ar fi exclus sa o imbunatateasca. Anul trecut la Roland Garros trecea de Azarenka, jucatoare aflata pe atunci in top 20.

Paolini

Este cap de serie numarui 12, intr-un clasament live ocupand locul 14. Este de departe jucatoarea clasata cel mai bine din Italia. In luna care tocmai s-a incheiat reusea cea mai buna clasare a sa din cariera si anume locul 12.

In acest sezon de zgura a castigat 6 din 9 partide, bilant destul de slab pentru o jucatoare din top 15. Aici intra si cele doua meciuri castigate la Roland Garros. De punctat, totusi, ca italianca trecea de Ons Jabeur in optimile turneului de la Stuttgart.

Nu pierdea niciun set in cele doua partide de la Roland Garros. In primul tur trecea cu 6-3; 6-4 de australianca Daria Saville, iar in al doilea cu 6-4, 7-6 de americanca Baptiste, venita din calificari. Cu Saville italianca reusea 28 lovituri castigatoare si comitea 31 erori nefortate. Isi pierdea serviciul in 5 randuri. Nici impotriva lui Baptiste nu facea un joc grozav, reusind 21 lovituri castigatoare, comitand 29 erori nefortate. Isi pierdea serviciul in 4 randuri. 

Italianca disputa 15 meciuri la Roland Garros, dintre care se impunea in 8. Deja si-a depasit cea mai buna performanta aici. Anul trecut o invingea pe Sorana Cirstea in primul tur, insa era eliminata de Olga Danilovic in al doilea. 

Ponturi tenis Andreescu vs Paolini

Chiar daca se impunea in minimum de seturi in ambele tururi, jocul lui Paolini nu impresiona. In schimb, Bianca Andreescu reuseste sa ne surprinda placut si cred ca se va intampla asta si aici. Pare sa-si fi revenit complet dupa accidentarea de anul trecut.

Andreescu reuseste peste 3.5 breakuri @ Cota 1.72
JOACA ACUM CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite