Ponturi Djokovic vs Musetti – Roland Garros

Ponturi Djokovic vs Musetti
Ponturi Djokovic vs Musetti – sursa foto: facebook.com

Ponturi Djokovic vs Musetti – Roland Garros

Sambata, in data de 1 iunie, nu inainte de ora 21:15, liderul mondial Novak Djokovic va da piept cu italianul Lorenzo Musetti, intr-o partida ce conteaza pentru runda a treia de pe tabloul masculin de la Roland Garros.

Cote pariuri Djokovic vs Musetti

Ponturi Djokovic vs Musetti – Cote Unibet

Marele campion sarb porneste ca mare favorit la casele de pariuri, asa cum este cazul in majoritatea partidelor pe care le disputa. La Unibet, acesta primeste o cota de 1.18 la victorie, in timp ce pentru un succes al italianului avem o cota de 5.00.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Djokovic

Vorbim de unul dintre “colosii” tenisului masculin, fiind considerat de multi drept cel mai bun jucator din istorie, avand ce-i drept performante uriase in spate, care sustin aceasta afirmatie, cucerind nu mai putin de 98 de titluri in cariera, 24 dintre ele venind in turnee de Grand Slam, fiind lider la acest capitol, peste Federer si Nadal.

Sarbul nu straluceste insa in 2024, avand in vedere faptul ca in acest an nu a castigat niciun titlu, ba mai mult, nu a reusit nici macar sa dispute vreo finala, ceea ce, pentru standarele sale, este neobisnuit. Chiar el a declarat de curand ca nu se simte in cea mai buna forma si nu se considera favorit la Roland Garros.

Castigator de trei ori la openul francez, ultima data in 2023, Nole a inceput in stil caracteristic la aceasta editie, cu doua victorii clare, in minimum de seturi. A trecut mai intai de francezul Pierre-Hugues Herbert, eliminandu-l apoi pe spaniolul Roberto Carballes Baena.

Musetti

Este un jucator tanar, cu potential, insa care nu se poate compara cu adversarul sau, fiind depasit in maniera categorica la orice capitol, astfel ca, dupa cum era si normal de altfel, bookmakerii au toate motivele sa il dea ca outsider cert in aceasta partida.

Italianul are in palmares doua finale, reusind sa le castige pe ambele, de fiecare data in 2022. Mai intai, acesta il invingea pe Carlos Alcaraz pe zgura de la Hamburg, castigand apoi finala cu Matteo Berrettini de la Napoli. Cand vine vorba de turneele de Mare Slem, cele mai mari realizari ale sale au venit chiar la Roland Garros, unde a atins optimile de doua ori.

La fel ca adversarul sau, Lorenzo Musetti a inceput la actuala editie de Roland Garros cu doua victorii in minimum de seturi, in primul tur dand piept cu columbianul Daniel Elahi Galan, trecand apoi de “veteranul” Gael Monfils.

Ponturi Djokovic vs Musetti

Diferenta de valoare dintre cei doi jucatori este categorica, Novak Djokovic fiind net superior din orice punct de vedere, asa ca avem mari asteptari de la acesta. Forma prin care trece este una buna, jocul sau fiind solid in ultima perioada, asa ca avem motive sa credem ca va izbuti un nou succes in minimum de seturi, de aceea pariem in consecinta, la o cota de 2.12 oferita de Unibet.

3-0 Djokovic @ 2.12
ÎNCASEAZĂ ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite