Ponturi Kotov vs Sinner – Roland Garros

Ponturi Kotov vs Sinner
Ponturi Kotov vs Sinner – sursa foto: facebook.com

Ponturi Kotov vs Sinner – Roland Garros

Confruntarea dintre Pavel Kotov si Jannik Sinner este una dintre cele mai dezechilibrate din cadrul saisprezecimilor de finala de la Roland Garros, aceasta fiind programata sa se joace vineri, in data de 31 mai, dupa ora 14:30.

Cote pariuri Kotov vs Sinner

Ponturi Kotov vs Sinner – Cote Unibet

Italianul, vazut ca unul dintre pretendentii la castigarea Roland Garros, porneste ca mare favorit la casele de pariuri in aceasta disputa, avand o cota infima de 1.02 la Unibet. De partea cealalta, pentru un succes al adversarului sau avem o cota “bomba” de 17.00.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Kotov

Este un jucator modest, fara realizari notabile de-a lungul carierei, acesta fiind depasit in mod clar de adversarul sau la orice capitol, astfel ca bookmakerii au toate motivele sa ii dea sanse infime la calificarea in optimile de finala de la Roland Garros.

Fara vreun titlu in palmares, jucatorul rus nu se poate mandri cu realizari notabile nici la nivel de Grand Slam. Acesta s-a calificat pe tabloul principal doar de sase ori in cariera, la actuala editie de openului francez reusind sa atinga in premiera turul al treilea.

Pavel Kotov a inceput la turneu cu o victorie chinuita obtinuta in fata lui Cameron Norrie, castigand in set decisiv, reusind sa revina dupa ce a fost condus de doua ori. A urmat apoi o victorie cu Stan Wawrinka, fost castigator de Roland Garros, impunandu-se cu 3-1.

Sinner

Daca ne raportam la performantele din 2024, putem spune ca este cel mai bun jucator al momentului in circuitul masculin, in ciuda faptului ca in prezent se situeaza pe locul al doilea al clasamentului ATP, fiind depasit de Novak Djokovic, care nu este chiar la cel mai bun nivel al sau.

Italianul a castigat deja trei titluri in acest an, cel mai important venind la Australian Open, unde a reusit sa castige in premiera primul sau Grand Slam. Acesta a mai triumfat si la turneele de la Miami si Rotterdam, jucand semifinale la Monte Carlo si Indian Wells, in timp ce la Madrid a facut sferturi, fiind insa nevoit sa se retraga din motive medicale.

Dupa cum era de asteptat, Sinner a inceput foarte bine la Roland Garros, cu doua victorii in minimum de seturi, acesta trecand de Christopher Eubanks si Richard Gasquet, cu ambii cedand cate zece game-uri.

Ponturi Kotov vs Sinner

Jannik Sinner arata bine la turneul francez, asa ca avem toate motivele sa credem ca nu va avea probleme in aceasta confruntare, adversarul fiind totusi unul mai mult decat accesibil. Mizam pe faptul ca italianul se va impune din nou in minimum de seturi, motiv pentru care alegem un pariu pe varianta “sub 31,5 game-uri”, intr-o cota de 1.46 oferita de Unibet.

Sub 31,5 game-uri @ 1.46
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite