Ponturi Zverev vs Goffin – Roland Garros

Ponturi Zverev vs Goffin
Ponturi Zverev vs Goffin – sursa foto: facebook.com

Ponturi Zverev vs Goffin – Roland Garros

Confruntarea dintre Alexander Zverev si David Goffin este una programata sa se joace joi, in data de 30 mai, nu mai devreme de ora 15:30, aceasta contand pentru runda a doua de pe tabloul masculin de la openul francez.

Cote pariuri Zverev vs Goffin

Ponturi Zverev vs Goffin – Cote Unibet

Alexander Zverev, unul dintre candidatii la castigarea Roland Garros, porneste ca mare favorit in aceasta confruntare, cum era si normal de altfel. La Unibet, acesta primeste o cota de 1.05 la victorie, in timp ce pentru un succes al lui Goffin avem o cota “bomba” de 11.00.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Zverev

Este fara doar si poate unul dintre cei mai importanti jucatori ai circuitului masculin, care a demonstrat in repetate randuri ca are resursele necesare pentru a pune probleme oricarui adversar. Are in spate un palmares bogat, castigand nu mai putin de 22 de titluri in cariera, insa niciunul de Mare Slem.

Finalist la US Open in 2020, germanul a fost eliminat inainte de sferturi la Roland Garros doar o singura data in precedentele sase participari. In 2018 si 2019, acesta atingea sferturile, in timp ce la ultimele trei editii a atins de fiecare data semifinalele.

Asadar, Zverev are toate motivele sa spere la un parcurs cat mai lung la aceasta editie a openului francez, mai ales ca este intr-o forma buna. Dupa ce a triumfat la turneul de la Roma, acesta a inceput in forta si la Roland Garros, in primul tur trecand in minimum de seturi de Rafael Nadal, care, dupa cum stim, traverseaza o perioada complicata, fiind foarte aproape de retragerea din tenis.

Goffin

Este departe de nivelul din urma cu cativa ani, cand ajungea in top 10 ATP si putea probleme multor adversari, de o buna perioada nereusind sa performeze la parametrii normali, avand serioase probleme cu accidentarile, motiv pentru care a ajuns pe locul 115 mondial.

Belgianul are in palmares sase titluri, ce-i drept, in turnee modeste, insa se poate mandri si cu faptul ca a disputat o finala la Turneul Campionilor, dar si o finala la Cincinatti. La nivel de Mare Slem, acesta nu a depasit niciodata sferturile de finala, faza pe care a atins-o de patru ori in cariera, cate o data la Australian Open si Roland Garros si de doua ori la Wimbledon.

In primul tur de la Roland Garros, David Goffin a stat trei ore si jumatate pe teren, iar cu siguranta acest lucru se va resimti si in aceasta partida. A dat piept cu tanarul Giovanni Mpetshi Perricard, in fata caruia s-a impus cu 3-2, dupa ce a revenit de la 0-1.

Ponturi Zverev vs Goffin

Tinand cont de forma extraordinara pe care o traverseaza Alexander Zverev, David Goffin nu ar trebui sa prezinte un pericol in aceasta confruntare, asa ca ne asteptam ca germanul sa se impuna in maniera categorica si sa se califice fara emotii in saisprezecimile de la Roland Garros. Asadar, mizam pe un succes in minimum de seturi al acestuia, intr-o cota de 1.44 oferita de Unibet.

3-0 Zverev @ 1.44
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite