Kecmanovic vs Medvedev – Ponturi Roland Garros

Kecmanovic vs Medvedev
Kecmanovic vs Medvedev – sursa foto: facebook.com

Kecmanovic vs Medvedev – Ponturi Roland Garros

Joi, in data de 30 mai, nu inainte de ora 12:00, se va juca partida dintre Miomir Kecmanovic si Daniil Medvedev, cei doi urmand sa se lupte pentru calificarea in saisprezecimile de finala din cadrul openului francez.

Cote pariuri Kecmanovic vs Medvedev

Ponturi Kecmanovic vs Medvedev – Cote Unibet

Dupa cum era de asteptat, rusul este vazut ca mare favorit de casele de pariuri, fiind ce-i drept net superior adversarului sau. La Unibet, acesta primeste o cota de 1.26 la victorie, in timp ce pentru un succes al sarbului avem o cota de 3.95.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Kecmanovic

Este un jucator modest, care nu se poate compara cu adversarul sau, fiind mult sub nivelul acestuia din toate punctele de vedere, astfel ca bookmakerii au toate motivele sa il dea ca outsider in aceasta confruntare.

Jucatorul sarb, aflat in prezent pe un modest loc 57 in clasamentul ATP, nu a reusit sa castige decat un singur titlu in intreaga sa cariera, in 2020 triumfand la Kitzbuhel. Cand vine vorba de turneele de Mare Slem, acesta nu se poate lauda cu realizari notabile, cele mai bune performante ale sale venind la Australian Open, unde a facut optimi de doua ori.

In prima runda de la actuala editie de Roland Garros, Miomir Kecmanovic a dat piept cu brazilianul Thiago Monteiro, in fata caruia pierdea in urma cu doua saptamani, la Roma. De data aceasta si-a luat revansa, reusind sa se impuna cu 3-1, dupa mai bine de doua ore si jumatate de joc.

Medvedev

Este fara dubii unul dintre cei mai importanti jucatori ai circuitului masculin, avand in spate realizari notabile, acesta mentinandu-se in zona superioara a clasamentului ATP de cativa ani buni, preluand la un moment dat si statutul de lider mondial, insa pentru o scurta perioada.

Rusul, care in prezent se situeaza pe pozitia a cincea a ierarhiei mondiale, se poate mandri cu faptul ca si-a trecut in vitrina personala nu mai putin de 20 de titluri. Acesta a triumat la Turneul Campionilor sau in turnee Masters, insa cel mai important titlu al sau a venit la US Open, in 2021, cand castiga primul sau titlu de Grand Slam.

Daniil Medvedev mai are alte cinci finale de Mare Slem in palmares, insa niciuna la Roland Garros, unde nu a depasit vreodata sferturile. La actuala editie, la fel ca adversarul sau, a inceput cu un succes cu 3-1, trecand de Dominik Koepfer, cu care a stat peste trei ore pe teren.

Ponturi Kecmanovic vs Medvedev

Daniil Medvedev este cu siguranta un jucator mult mai bun, de la care avem mari pretentii. Intr-adevar, zgura este o suprafata pe care acesta nu se simte deloc confortabil, declarand in repetate randuri ca uraste sa joace aici, insa, chiar si asa, ne asteptam sa treaca lejer de Kecmanovic, totusi, un jucator modest. Asadar, mizam pe faptul ca rusul se va impune la o diferenta de minim doua seturi, intr-o cota de 1.50 oferita de Unibet.

Medvedev castiga la o diferenta de minim 2 seturi @ 1.50
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite