Ponturi Swiatek vs Osaka – Roland Garros

Ponturi Swiatek vs Osaka - Roland Garros

Ponturi Swiatek vs Osaka – Roland Garros

Miercuri, 29 mai, nu mai devreme de ora 16:30, va avea loc duelul dintre Iga Swiatek si Naomi Osaka. Meciul promite spectacol si conteaza pentru al doilea tur al turneului de la Roland Garros. Invingatoarea din acest meci va intalni in al treilea tur castigatoarea dintre Fett si Bouzkova.

Cote pariuri Swiatek vs Osaka

Dupa cum lesne era de anticipat, liderul mondial Iga Swiatek porneste mare favorita la casele de pariuri in aceasta partida. Casa Betano ii ofera polonezei cota 1.06 la victorie, in vreme ce nipona este cotata cu 9.5. Sa nu uitam ca la Betano pariul va fi castigator dupa primul set daca jucatoarea pe care ai mizat il va castiga cu 6-0 sau 6-1.

Swiatek

Este lider mondial detasat, diferenta fata de Sabalenka, a doua clasata, fiind de peste 3 000 puncte. Este saptamana cu numarul 30 consecutiva in care poloneza se regaseste pe primul loc in clasamentul WTA. Aceasta s-a mai aflat 75 saptamani la rand in trecut in postura de lider mondial.

Vine dupa doua turnee castigate: la Roma si Madrid. In ambele finale a invins-o pe Aryna Sabalenka. Daca in turneul de la Madrid a pierdut doua seturi, in cel de la Roma poloneza nu a cedat niciun set. Opt a fost numarul maxim de game-uri pierdute intr-un meci de pe zgura italiana. Cea mai recenta infrangere a polonezei venea in fata jucatoarei din Kazahstan Elena Rybakina.

In primul tur de la Roland Garros Swiatek a trecut de o frantuzoaica venita din calificari, pe nume Leolia Jeanjean. Liderul mondial i-a lasat doar 3 game-uri frantuzoaicei, pe care o invingea cu 6-1; 6-2. Cu toate acestea, frantuzoaica a reusit un break. Swiatek reusea 26 lovituri castigatoare si comitea 18 erori nefortate.

Poloneza este castigatoarea ultimelor doua editii de Roland Garros. In editia de anul trecut castiga cu 6-0 nu mai putin de 4 seturi in primele 3 tururi. In fiecare din ultimele doua editii a pierdut un singur set. 

Osaka

A fost lider mondial in 2019, timp de 25 saptamani. Apoi insa a picat repede din top 10, pentru ca acum sa se gaseasca in afara top 100. Sigur, asta se cauzeaza si absentei din circuit de mai bine de un an, cauzata de o accidentare, insa si a faptului ca a adus pe lume un copil.

In sezonul acesta de zgura are 5 victorii si 3 infrangeri. La Madrid se oprea in al doilea tur, iar la Roma in optimi. Ambele infrangeri veneau in fata unor jucatoare din top 15.  De punctat ca la Roma o invingea in minimum de seturi pe Kasatkina, jucatoare din top 15 si ea.

In primul tur de la Roland Garros nipona o invingea pe italianca Lucia Bronzetti, locul 56 mondial, scor 6-1; 4-6; 7-5. Osaka reusea 31 lovituri castigatoare in acel meci, insa comitea 45 erori nefortate. De notat ca Naomi a condus chiar cu 4-0 in decisiv, insa a castigat cu emotii.

La Roland Garros Osaka are 8 victorii si 6 infrangeri. Acum 2 ani era invinsa inca din primul tur. Anul trecut nu a participat, deoarece era gravida. Pe zgura Osaka a intalnit de 3 ori jucatoare din top 10, inclusiv pe Simona Halep in doua randuri. De fiecare data era invinsa, insa in doua randuri castiga un set.

Ponturi Swiatek vs Osaka

Ultima oara cele doua se intalneau in 2022, la Miami, cand Swiatek se impunea cu 6-4; 6-0. Si acum cred ca se va inregistra un scor asemanator in favoarea polonezei. Imi vine greu sa cred ca Osaka ii va putea face fata.

Swiatek castiga si sub 19.5 game-uri - Cota 1.55
JOACA ACUM CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite