Ponturi Napoli vs Lecce – Serie A

Ponturi Napoli vs Lecce
Ponturi Napoli vs Lecce – sursa foto: facebook.com

Ponturi Napoli vs Lecce – Serie A

Duminica seara, de la ora 19:00, Napoli va primi pe “Stadio Diego Armando Maradona” vizita celor de la Lecce, intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 38 din Serie A, in care ne asteptam ca formatia gazda sa faca o figura frumoasa.

Cote pariuri Napoli vs Lecce

Ponturi Napoli vs Lecce – Cote Unibet

Dupa cum era de asteptat, formatia gazda porneste ca mare favorita in aceasta confruntare, primind o cota de 1.37 la Unibet. De partea cealalta, pentru o victorie a gruparii oaspete avem o cota de 7.50 la aceeasi agentie online.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Napoli

Este departe de nivelul din sezonul anterior, cand castiga titlul in Serie A in maniera autoritara, in aceasta stagiune avand un parcurs dezamagitor. Este totusi peste nivelul adversarei sale, motiv pentru care porneste ca favorita certa, mai ales ca joaca acasa.

Napoletanii sunt pe locul al zecelea al clasamentului, fiind la un punct de locul al noualea, care poate duce in Conference League doar daca Atalanta incheie sezonul pe locul al cincilea din Serie A. Pana acum au obtinut 13 victorii si 13 remize, suferind 11 infrangeri, in urma acestor jocuri marcand 55 de goluri, primind cu sapte mai putine.

Cei de la Napoli sunt intr-o forma foarte slaba, tinand cont de faptul ca nu au reusit decat o singura victorie in precedentele 11 partide. Acestia au clacat in ultimul meci disputat acasa, fiind invinsi de Bologna cu 0-2, urmand apoi o remiza in fieful celor de la Fiorentina, scor 2-2.

• ECHIPA PROBABILĂ: Meret; Di Lorenzo, Ostigad, Jesus, Olivera; Anguissa, Lobotka, Cajuste; Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Lecce

Vorbim de una dintre echipele de pluton angrenate in actuala editie de Serie A, care nu dispune de un lot suficient de puternic incat sa emita pretentii prea mari, insa a reusit sa isi indeplineasca obiectivul, si anume evitarea retrogradarii in esalonul secund.

Gruparea vizitatoare este in a doua jumatate a clasamentului, ocupand mai exact locul al 14-lea, cu 37 de puncte acumulate in tot atatea etape. Pana acum si-a trecut in cont opt victorii si 13 remize, suferind 16 infrangeri, in urma acestor jocuri marcand 32 de goluri, primind 54.

Nici cei de la Lecce nu traverseaza o perioada grozava, tinand cont de faptul ca sunt fara victorie de patru partide. Dupa ce au remizat cu Monza si Cagliari, acestia au suferit doua infrangeri, pierzand mai intai cu Udinese pe teren propriu, fiind invinsi apoi de Atalanta, tot acasa.

• ECHIPA PROBABILĂ: Falcone; Venuti, Baschirotto, Pongracic, Gallo; Oudin, Blin, Ramadani, Dorgu; Krstovic, Piccoli

Ponturi Napoli vs Lecce

Chiar daca nu trece printr-o perioada prea buna, ne asteptam ca Napoli sa faca o figura frumoasa in aceasta confruntare. Este totusi o echipa mult mai puternica, ce beneficiaza si de avantajul propriului teren, unde suporterii vor avea cu siguranta un rol foarte important. Asadar, mizam pe faptul ca va marca minim doua goluri, la o cota de 1.40 oferita de Unibet.

Gazdele peste 1,5 goluri @ 1.40
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite