Ponturi Antwerp vs Anderlecht – Jupiler League

Ponturi Antwerp vs Anderlecht - Jupiler League
Ponturi Antwerp vs Anderlecht – Jupiler League – Sursa foto: Facebook

Ponturi Antwerp vs Anderlecht – Jupiler League. Duminica, 26 mai 2024, incepand cu ora 19:30, pe “Bosuilstadion” in ultima runda din Jupiler League, campioana en-titre Antwerp primeste vizita celor de la Anderlecht.

Ponturi Antwerp vs Anderlecht

Formatia vizitatoare este cotata cu prima sansa de catre Betano, avand o cota de 1.72 la un eventual triumf. Avem 1.70 pentru a vedea tabela schimbata de ambele echipe in aceasta confruntare.

Prezentare cote Betano – Antwerp vs Anderlecht

Ponturi Antwerp vs Anderlecht - Jupiler League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Antwerp

Royal a ramas cu participarea in grupele UEFA Champions League la capatul acestui sezon care a fost unul foarte incarcat pentru ei, iar acesta reprezinta cu siguranta si unul dintre principalele motive pentru care inaintea acestei ultime etape nu are nici macar o miza.

Pe plan intern a ratat toate obiectivele propuse, iar in urmatorul sezon nu vor participa nici in cadrul unei cupe europene. Ar fi putut participa in grupele Europa League, asta daca echipa pregatita de Mark van Bommel nu pierdea in finala Cupei Belgiei, 1-0 in fata celor de la Royale Union,

In runda precedenta s-au deplasat pe terenul celor de la Genk, acolo unde au pierdut din nou cu 1-0 si au ramas la un total de 29 de puncte cu care ocupa locul 6, ultimul din play-off. Doar 4 goluri au marcat in cele 9 meciuri, si au incasat nu mai putin de 17.

  • Echipa probabila: Lammens; Wijndal, Van den Bosch, Alderweireld, De Laet; Keita, Yusuf; Balikwisha, Ekkelenkamp, Ondrejka; Ilenikhena

Anderlecht

Atmosfera nu este una prea buna inaintea acestei partide in tabara pregatita de Brien Riemer ca urmare a esecului suferita acasa weekendul trecut, 0-1 in fata celor de la Club Brugge, echipa care si-a ridicat sansele considerabil la castigarea titlului dupa acest succes.

Si o remiza ar fi ajutat-o enorm pe gruparea din Bruxelles in contextul acestei ultime etape in care s-ar fi luptat cu sanse reale pentru castigarea Jupiler League, insa in urma acestui esec sansele lor s-au risipit considerabil. Totusi, trebuie sa ridice fruntea sus jucatorii oaspetilor pentru ca nici obtinerea locului 2 nu ar fi una de neglijat, avand in vedere ca asigura prezenta in preliminariile Champions League.

Inaintea acestui ultime evolutii din editia 2022-23 a campionatului belgian, “les mauve et blanc” se claseaza pe ultima treapta a podiumului, cu un total de 46 de puncte, la egalitate de puncte cu echipa de pe 2, Royale Union, care in cazul in care cele doua vor ramane la egalitate, Royale Union va obtine postura de vicecampioana datorita faptului ca nu au beneficiat de rotunjirea punctelor la intrarea in play-off.

  • Echipa probabila: Schmeichel; Sardella, Debast, Gattoni, Augustinsson; Verschaeren, Rits, Stroeykens; Dreyer, Dolberg, Amuzu

Ponturi Antwerp vs Anderlecht

Antwerp vs Anderlecht. Echipa din Bruxelles nu are alta alternativa decat victoria in aceasta seara daca vor sa obtina macar o prezenta in preliminariile UCL. De cealalta parte, Antwerp a ratat toate obiectivele propuse in acest sezon, iar confruntarea de astazi nu are niciun fel de miza pentru ei. Asadar, mizam pe forma si motivatia celor de la Anderlecht in acest duel.

2 Solist @ 1.72

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite