Ponturi pariuri Lyon vs Strasbourg – Ligue 1

Ponturi pariuri Lyon vs Strasbourg - Ligue 1
Ponturi pariuri Lyon vs Strasbourg – Ligue 1 – Sursa foto: Facebook

Ponturi pariuri Lyon vs Strasbourg – Ligue 1. Lyon si Strasbourg isi joaca astazi, 19 mai 2024, de la ora 22:00, pe “Parc Olympique Lyonnais”, ultimul meci din actuala editie a primei ligi franceze de fotbal.

Ponturi pariuri Lyon vs Strasbourg

Un al patrulea triumf la rand al lyonezilor este cotat cu 1.39 de catre operatorul online Betano. Avem o alternativa ceva mai buna la “GG”, acolo unde primim 1.60.

Prezentare cote Betano – Lyon vs Strasbourg

Ponturi pariuri Lyon vs Strasbourg - Ligue 1
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Lyon

Gruparea lyoneza s-a deplasat pe terenul ultimei clasate din Ligue in runda anterioara, Clermont, acolo de unde s-au intors cu toate cele 3 puncte puse in joc, gratie reusitei semnate de belgianul Orel Mangala care a stabilit si scorul final prin reusita lui din minutul 53.

A fost al treilea triumf la rand al baietilor lui Pierre Sage care au aratat o forma extraordinara pe tot parcursul acestui retur. Pe teren propriu, “les gones” au 3 triumfuri la rand, 4-3 cu Brest si 3-2 impotriva lui Monaco, si un succes cu 3-0 contra lui Valencinnes in semifinalele Coupe de France.

Inaintea acestui ultime runde, se situeaza pe pozitia a saptea, cu 50 de puncte, la egalitate cu echipa ce se afla pe loc de Conference League, RC Lens care detine insa un golaveraj superior. Gazdele de astazi au posibilitatea sa mearga chiar in Europa League, insa pentru a face acest lucru trebuie sa castige finala Cupei Frantei pe care o au de disputat cu PSG.

  • Echipa probabila: Lopes; Mata, O’Brien, Caleta-Car, Maitland-Niles; Caqueret, Matic, Tolisso; Nuamah, Lacazette, Benrahma

Strasbourg

“Les Bleu et Blanc” s-au intalnit cu cei de la Metz weekendul trecut, in fata carora au avut un final de meci extraordinar care le-a adus si cele 3 puncte in final. Desi nou-promovata deschidea scorul in minutul 54, trupa antrenata de Patrick Vieira a reusit sa intoarca scorul prin cele doua goluri venite in minutele 89 si 90+1.

Deplasarile nu au fost la fel de productive pentru oaspeti de astazi in ultima vreme. Daca aruncam o privire pe precedentele lor 3 vizite pe care le-au facut, remarcam faptul ca au reusit sa obtina doar un rezultat pozitiv, 0-0 la Toulouse, si pe celelalte doua le-au pierdut.

Spre deosebire de adversari lor, nu au niciun fel de obiectiv pentru aceasta ultima reprezentatie din Ligue 1. In cazul unui succes, mai poate urca doar o poztie in clasamne. Momentan, sunt pe pozitia a treisprecea, cu 39 de puncte si un golaveraj negativ de -11.

  • Echipa probabila: Bellaarouch; Guilbert, Perrin, Sylla; Senaya, Santos, Sissoko, Delaine; Sebas, Emegha, Diarra

Ponturi pariuri Lyon vs Strasbourg

Lyon vs Strasbourg. Balanta inclina clar catre victoria lui Lyon care se afla intr-o forma excelenta, dovada si ultimele lor rezultate. Astazi nu au decat alternativa celor 3 puncte daca vor sa obtina locul de Conference League. De cealalta parte, Strasbourg vine in aceasta partida ca in vacanta, ceea ce ma face sa cred ca misiunea lyonezilor de a obtine un succes astazi sa fie una facila.

1& Peste 1.5 goluri @ 1.52

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite