Ponturi pariuri Lens vs Montpellier – Ligue 1

Ponturi pariuri Lens vs Montpellier - Ligue 1
Ponturi pariuri Lens vs Montpellier – Ligue 1 – Sursa foto: Facebook

Ponturi pariuri Lens vs Montpellier – Ligue 1. Etapa cu numarul 34 din prima liga franceza de fotbal ne propune intalnirea dintre Lens si Montpellier. Meciul este programat sa se dispute duminica, 19 mai 2024, de la ora 22:00, pe “Stade Bollaert-Delelis”.

Ponturi pariuri Lens vs Montpellier

Vicecampioana din sezonul trecut este cotata cu 1.42 pentru a incheia sezonul cu un succes. Un duel cu cel putin 4 reusite ne asigura o cota de doar 2.12 din partea celor de la Betano.

Prezentare cote Betano – Lens vs Montpellier

Ponturi pariuri Lens vs Montpellier - Ligue 1
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Lens

“Les Sang et Or” s-au deplasat pe “Roazhon Park” weekendul trecut, unde au intalnit echipa locala Rennes. Un meci in care aveau nevoie de un rezultat pozitiv, pe care l-au si obtinut in cele din urma, tabela indicand la finalul celor 90 de minute scorul de 1-1.

Un punct castigat cu foarte multa truda si care s-ar putea fi dovedi decisiv in lupta pe care o dau pentru prezenta in cupele europene. Pe terenul lor in ultimele doua meciuri au venit ultima clasata Clermont, pe care au invins-o cu 1-0 si penultima clasata, Lorient, de care au trecut cu 2-0.

In momentul de fata, trupa pregatita de Franck Haise este principala favorita la obtinerea ultimului loc de Europa, 7, pe care il ocupa in acest moment, datorita celor 50 de puncte. Daca in lupta cu Marseille, au nevoie de doar un punct, cei de la Lyon ii obliga oarecum sa castige astazi, avand acelasi numar de puncte, insa un golaveraj inferior lor. Practic sunt la mana lor in aceasta ultima etapa.

  • Echipa probabila: Samba; Haidara, Gradit, Medina; Frankowski, Mendy, Costa, Machado; Sotoca, Wahi, Fulgini

Montpellier

Formatia oaspete nu are de ce sa isi faca, calcule in acest final de sezon in care nu au de indeplinit niciun fel de obiectiv. Dupa 6 meciuri consecutive in care nu au pierdut, “la paillade” au cedat in runda anterioara, 0-2 in fata locului secund, AS Monaco.

Pe teren strain, trupa antrenata de Michel Der Zakarian s-a descurcat excelent in ultima vreme, iar bilantul lor de 4 triumfuri si un egal in precedentele 5 meciuri le da serios de gandit adversarilor. Remarcam si faptul ca in toate succesele au schimbat tabela de cel putin doua ori.

Cu o etapa inainte de final, echipa vizitatoare se claseaza pe locul 12 in Ligue 1, avand in cont 40 de puncte si un golaveraj negativ, de -5. Sunt pe pozitia a saptea in ceea ce priveste rezultatele obtinute in deplasare, gratie celor 7 victorii si doua egaluri bifate in cele 16 deplasari disputate.

  • Echipa probabila: Bertaud; Hefti, Jullien, Sagnan, Sylla; Chotard, Omeragic, Ferri; Adams, Al-Taamari, Nordin

Ponturi pariuri Lens vs Montpellier

Lens vs Montpellier. Argumentele sunt clar de partea gazdelor care sunt nevoite sa castige astazi daca vor sa obtina calificarea in urmatoarea editie de Conference League. De cealalta parte, Montpellier este fara obiectiv in acest ultim duel, si nu cred ca vi foarte conectati la aceasta deplasare care se anunta una complicata. Merg cu incredere pe victoria gazdelor la o cota decenta, de 1.42.

1 Solist @ 1.42

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite