Ponturi Wolfsburg vs Mainz – Bundesliga

Ponturi Wolfsburg vs Mainz - Bundesliga
Ponturi Wolfsburg vs Mainz – Bundesliga – Sursa foto: Facebook

Ponturi Wolfsburg vs Mainz – Bundesliga. “Volkswagen Arena” va gazdui ultima partida a celor Wolfsburg si Mainz din actuala editie de Bundesliga. Infruntarea va avea loc sambata, 18 mai 2024, incepand cu ora 16:30.

Ponturi Wolfsburg vs Mainz

“Die nullfunfer” este vazuta usor favorita in aceasta deplasare de catre operatorul online Betano care ne ofera o cota de 2.25 pentru a ii vedea invingatori astazi.

Prezentare cote Betano – Wolfsburg vs Mainz

Ponturi Wolfsburg vs Mainz - Bundesliga
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Wolfsburg

“Alb-verzii” se duceau cu un moral excelent in partida jucata weekendul trecut la Munchen, acolo unde sperau sa se intoarca cu un rezultat pozitiva din confruntarea cu Bayern. Sperantele le-au fost spulberate destul de rapid, bavarezii stabilind soarta celor 3 puncte inca din minutul 13, cand aveau avans deja de doua goluri pe tabela de marcaj.

Inaintea meciului de astazi, trupa antrenata de tehnicianul austriac Ralph Hasenhüttl are doua victorii la rand in fata propriilor suporteri, ambele fara a primi nici macar un gol. A fost un triumf cu 1-0 in fata lui Bochum, si un 3-0 contra celor de la Darmstadt.

Un eventual triumf in aceasta dupa-amiaza, i-ar putea urca pe “lupii” 3 locuri in clasamentul din Bundesliga. La ora actuala se clasifica pe pozitia a doisprezecea, cu un total de 37 de puncte stranse si un golaveraj destul de modest, de -13, avand doar 40 de reusite si 53 de goluri incasate.

  • Echipa probabila: Casteels; Lacroix, Bornauw, Jenz; Maehle, Majer, Arnold, Paredes; Baku, Wind, Wimmer

Mainz

Daca aveau evolutiile din finalul acestui retur, probabil ca “die nullfunfer” nu ar fi avut niciun fel de emotie in ceea ce priveste evitarea retrogradarii. In penultima runda a acestei editii de campionat, au jucat acasa cu cei de la Borussia Dortmund, pe care i-au invins fara drept de apel, scor 3-0.

Soarta celor 3 puncte au decis-o inca din prima repriza atunci cand au marcat toate cele 3 reusite. Inaintea acestei ulimei runde de campionat, trupa lui Bo Henriksen are o serie de 8 meciuri consecutive fara esec in care raportul victoriilor a fost la fel cu cel al remizelor, 4.

Avand in vedere ca golaverajul este principalul criteriu de departajare in ceea ce priveste numarul egal de puncte, FSV are nevoie doar de un singur punct pentru a se mentine pe locul 15 pe care il ocupa in acest moment. Golaverajul lor este de -14 in momentul de fata, net superior echipei de pe locul de baraj, Bochum.

  • Echipa probabila: Zentner; Kohr, Van den Berg, Hanche-Olsen; Caci, Barreiro, Amiri, Mwene; Gruda, Lee; Burkardt

Ponturi Wolfsburg vs Mainz

Wolfsburg vs Mainz. Partida reprezinta o miza extrem de importanta pentru Mainz care teoretic cu o remiza astazi se salveaza de la retrogradare. De cealalta parte, Wolfsburg nu are niciun fel de miza astazi, insa cu siguranta nu se vor da la o parte si vor trata foarte serios aceasta confruntare mai ales ca joaca in fata propriilor suporteri. Aleg sa merg pe un “X2” aici si cel mult 4 goluri marcate.

X2& Sub 4.5 goluri @ 1.62

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite