Ponturi Holger Rune vs Shevchenko – Brisbane ATP

Sursă foto: Twitter – Brisbane International

Ponturi Holger Rune vs Shevchenko – Anul 2024 aduce odată cu venirea lui confruntări pe care le așteptăm cu toții, mai ales pentru iubitorii de tenis. Rune se prezintă ca favorit în această ediție a competiției și poate doar Dimitrov sau legenda Nadal ar mai putea să îl împiedice din a pune mâna pe titlu. Meciul este ultimul disputat comparativ cu restul confruntărilor din optimi, disputându-se la ora 12:00. Dacă încă nu ți-ai făcut cont la Betano intră acum și poți avea unul dintre cele mai generoase bonusuri fără depunere.

100% BONUS la depunere 500 RON

Prima competiție a lui Rune după ATP Finals

Pauza de aproape 2 luni pare că a venit în momentul potrivit pentru Rune și începe cu dreptul în Australia după un succes cu 2-1 contra Purcell. Voi vorbi puțin mai mult despre acest meci pentru faptul că poate fi un bun indicator în analiza statisticilor. Cu un început tragic pentru Rune în primul set, pierdut cu 6-4 reușește cu greu să întoarcă avantajul și închide tabela cu 6-4 și 6-2 în ultimul set pentru o calificare cu emoții.

Anul 2023 a fost unul destul de bun pentru tânărul danez, care a terminat pe locul 8 în clasamentul ATP ți a reușit să-și completeze din nou imaginea ca unul dintre cei mai talentați tineri din tenisul masculin. ATP Finals nu s-a terminat chiar cum și-a propus și pierdut șansa de a trece de grupe după eșecul cu 2-1 contra Sinner.

Shevchenko la primul meci din 2024

Pentru rus noul an vine cu o oportunitate cu un meci de clasă contra lui Rune. Ultima zi din 2023 a fost un succes important pentru Alexander, care nu se coboară așteptărilor făcute și se impune împotriva francezului Assche în ambele seturi, cu 6-3 și 6-2. Un alt francez l-a împiedicat din a pune mâna pe titlul de la Metz, unde a pierdut în finală în fața lui Humbert, cu 6-3 și 6-3.

Clasat pe locul 48 la ATP speranțele de a trece mai departe sunt mici, mai ales că va avea o misiune grea contra unuia dintre favoriții acestei competiții. Întâlnirea dintre cei doi debutează în rândul confruntărilor directe, iar noi nu puteam rata acest meci în a-l pune în lista ponturilor din tenis pentru acest an.

Ponturi pentru Holger Rune vs Shevchenko

Holger Rune și peste 17.5 game-uri - Cota 1.53

Deși Rune a întâmpinat ceva probleme în primul meci de la Brisbane nu va rata oportunitatea de a trece în sferturi. Nu ne părăsește gândul cum că Alexander poate pune probleme danezului, dar am ales să mă bazez pe calitatea jocului pe care ne-a oferit-o Rune anul trecut. Mai mult Betano ne oferă o cotă care poate fi folosită cu ușurință chiar și în biletul zilei.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON